Metallia kuuntelevat äidit/perheet

Moikka löytyykö täältä metallia kuuntelevia äitejä/pariskuntia. Itse olen kevyttä ja vähän raskastakin metallia kuunteleva rv 6+2 äitee .Kotoa löytyy myös bläkkärimies. Nyt ei sitten puhuta mistän Ari Koivusen kuuntelemisesta :LOL:
 
Täällä myös yksi metallia kuunteleva äiti :wave:

Muoks vielä: =) Niin noista bändeistä niin laitan minäkin tähän esimerkkejä mistä tykkään eniten....

Dark tranquillity
Eternal tears of sorrow
Mors principium est
Ajattara
Poisonblack
For my pain
To die for
jne....

Ja Blue Rush: Tossa sun listassa oli mullekkin tuntemattomia, joten pitääkin kokeilla jos vaikka you tubesta sattus löytyy niin kattoo, et minkäs kuulosia B) :)
 
jee täälä on kans! Taapero nukahti vauvana Thyranen Black harmony- biisiin...Ja ko oli unettomat yöt nii Manowar-dvd päälle ja hytkyttelemään polvelle, siihen typy nukahti. Päätelkää siitä :D Toki kuunnellaan myös muuta musiikkia.
 
:wave: Tosin musiikkimaku selvästi "pehmeni" lapsen syntymän jälkeen. En tiiä onko miusta tullu niin herkkis, etten enää tykkää kuunnella sanotuksia verestä, demoneista ja saatanan valtakunnasta :| Dimmu oli miun ehdoton suosikki aikasemmin, nyt ei enää kolahda :/ Sonata Arctica, Ensiferum, CoB, Metallica ja sen sellaiset on mukavaa kuunneltavaa. Uusin tuttavuus on tänä kesänä Tuskassa kuultu Tyr :saint: Poika 6kk oli mukana :D
 
Hienoa meitähän on täällä monta.

Täällä myös bläkkisäiti ja iskäkin on metallimiehiä. Hevilettiä löytyy molemmilta ja myöhemmin myös meitin poitsulta. Behexen, Horna, Temnozor, Thyrane, Immortal, Mayhem, Mokoma jne. Toki kevyempääkin tavaraa kuuntelen Rammsteinia, Thy Serpentiä, Kotiteollisuutta, rockia... Metallica ja sukkakin (tarkoitan sukalla speedmetalia) on alkanut kuulostaa ihan hyvälle, raskain kausi on mennyt nyt tilapäisesti ohi. Mutta kyllä se taas pian alkaa soimaan uudestaan. Mulla on välillä kausia, kun soi vain se kevyempi tavara soittimessa.
 
Kyllähän se metalli uppoaa koko perheeseen, etenkin mieheen :p
Käytiin lasten ja miehen kanssa katsastamassa katsastamassa Nightwish ja Amorphis, sekä Tuskassa tuli oltua kaikki 3 päivää, tämäkin lasten kanssa =)

Lemppareita tällä hetkellä on Killswitch engage, Tracedawn, Amorphis, Amoral ja varmasti monia muita, mutta kun lyö nyt tyhjää :$
 
tääläkin :wave: Kummatkin..Lemppareista Hypocrisy, Summoning,Dark Tranguility, Scarve,Satyricon,Emperor...Mies kuuntelee paljon Deathmetallia, mie enempi bläkkistä ja heavyä, mukaan mahtuu myös kevyempää esim System of a down, Maj Karma, Cmx..vain muutamia mainitakseni
 
Nostetaampa tata : ) Josko saatas keskustelu kunnolla pystyyn!

Tuli mieleen tassa eraana paivana, etta festareille varmaan saakin menna lasten kanssa mutta enta tavallisille keikoille? Kuulosuojaimet pitaa tietysti olla ja huolehtia ettei lapsi/vauva tuu litatuksi eli pysya kauempana tungoksesta.
 
täällä löytyy kanssa....
hyllystä löytyy ainakin, mokoma, kilpi, cmx, sonata, nightwish, strato, ironmaiden, metallikaa, ja monta muuta.... kirjastosta vaeltaa mihen mukana kuunneltavaksi välillä rankempiakin, mutta ite en tykkää kovasta örinästä=) meidän poika ei kanssa diggaa mitään lastenlaulu lässytyksiä kuunnella... et ihan kunnon tavaraa pitää olla...
kyllä meillä sitten muutakin kuunnellaan.... melkein suomirockin puolelle se taitaa mennä... apista ja muuta kivaa=)
 

Yhteistyössä