MF-60 Mokkula

  • Viestiketjun aloittaja Pikeli
  • Ensimmäinen viesti
Pikeli
Ostin MF-60 mokkulan käytettynä ja edellisellä omistajalla oli ollut saunalahden liittymä sillä käytössä. Nyt yritän asentaa sitä ja kun menen DNA:n sivuille tai se menee asennuksen aikana automaattisesti sinne ja laittaa siihen ylös salasanaa niin ohjelma ilmoittaa vaan, että salasana väärä vaikka olen laittanut akun takaa kaikkia numerosarjoja jotka mokkulakohtaisia. Osaisiko joku auttaa minkä salasanan kohtaan laitan? Ja miksiköhän mokkula ei toimi? Kiitoksia jo etukäteen vastauksistanne tai vastauksestasi :)
 
Hei Pikeli,

laite saattaa hyvinkin olla lukittu juurikin Saunalahden SIM-korteille, eikä näin ollen toimi muiden operaattorien korteilla ennen laitteen lukituksen poistoa.

Ilmeisesti laite myös kyselee sinulta langattoman verkon salasanaa? Jos laitteessa ilmoitettu salasana ei kelpaa, niin todennäköisesti edellinen käyttäjä on salasanan vaihtanut. Tämän pitäisi ratketa sillä, että resetoit laitteen. Laitteesta pitäisi löytyä reset-painike, jota tulee painaa virtojen ollessa päällä noin 10 sekuntia yhtäjaksoisesti.

Laitteen resetoinnin voit tehdä myös laitteen etähallinnasta selaimen kautta. Valitettavasti tähän minulle ei ole antaa ohjetta tarkemmin. Kannattaa reksiteröityä Saunalahden Palstalle, sitä kautta voisit saada muilta käyttäjiltä vinkkejä tähän!

Susanna / Saunalahden Palstatiimi
Saunalahti - Palsta
 

Yhteistyössä