Miehen puhelimesta löydetty...

  • Viestiketjun aloittaja "minttu"
  • Ensimmäinen viesti
"vieras"
ensinnäkin, toisen puhelimen tutkiminen tosiaan on rikos ja toisekseen, VUOSIENSAATOSSA ja KAIKENLAISTA, miks ihmeessä sä olet sellaisen miehen kanssa?? Mulla ei tulis mieleenkään tonkia ukon tavaroita koska LUOTAN siihen, jos joskus en enää luota, mä lähden. Ei voi olla suhdetta jos ei oo luottamusta ollenkaan... Ja joo kuulostaa että on vaan joku maksullinen pelijuttu??
 
"vieras"
Kaikilla meillä ei ole parisuhdetta johon toiseen voi luottaa kuin kallioon. Jossain voi asustella 1-2% epäluottamus joka joskus pulpahtaa pintaan ja laittaa tutkailemaan. Parempi ehkä sekin kuin tulla autuaasti kustuksi silmään. Ei se silti tarkoita etteikö suhde voisi olla ihan toimiva. Aikuisten elämässä joutuu joskus tehdä kompromisseja.
 
Kaboo
[QUOTE="minttu";28925827]Joo, joo tiedetään.... mutta sieltä miehen puhelimesta on vuosien saatossa löytynyt kaikenlaista :( Mitä siis tarkottaa facebook row ja veloitus 10€ ???[/QUOTE]

Onneksi olkoon, ukkos on tilannut Facen huoraryhmän osoite/puhelinpalvelun!
 
[QUOTE="vieras";28926204]Kaikilla meillä ei ole parisuhdetta johon toiseen voi luottaa kuin kallioon. Jossain voi asustella 1-2% epäluottamus joka joskus pulpahtaa pintaan ja laittaa tutkailemaan. Parempi ehkä sekin kuin tulla autuaasti kustuksi silmään. Ei se silti tarkoita etteikö suhde voisi olla ihan toimiva. Aikuisten elämässä joutuu joskus tehdä kompromisseja.[/QUOTE]Aika hyvä. Tuolla samalla logiikallahan voi tehdä kompromisseja myös uskollisuuden suhteen ja käydä vain joskus vieraissa muttei aina.
 
"Siis"
[QUOTE="vieras";28926204]Kaikilla meillä ei ole parisuhdetta johon toiseen voi luottaa kuin kallioon. Jossain voi asustella 1-2% epäluottamus joka joskus pulpahtaa pintaan ja laittaa tutkailemaan. Parempi ehkä sekin kuin tulla autuaasti kustuksi silmään. Ei se silti tarkoita etteikö suhde voisi olla ihan toimiva. Aikuisten elämässä joutuu joskus tehdä kompromisseja.[/QUOTE]
Kaikilla meillä ei ole parisuhdetta jossa toiseen ei voi luottaa kuin kallioon. Jossain voi asustella 1-2 % epäluottamus siihen ettei toinen kunnioita sun yksityisyyttä vaan saattaa rikkoa sun oikeuksia urkkimalla ja tutkimalla sun puhelinta. Parempi ehkä siksi pitää osa asiasta omana tietonaan, niin kauan kun ei ole yksityisyyden kunnioittamista, ei ole luottamusta eikä siten velvollisuutta rehellisyyteen. Parempi ehkä sekin kun tulla kontrolloiduksi ja valvotuksi. Ei se silti tarkoita etteikö suhde voisi olla ihan toimiva. Aikuisten elämässä joutuu joskus tekemään kompromisseja ja vähän piilottelemaan asioita.

Ja tuo on maksu FB:n pelisovelluksiin. Oi kauhia paikka, se oikeuttaa taas seuraavankin ratsian.
 
  • Tykkää
Reactions: ihme mies

Yhteistyössä