Mieheni on kieltänyt minua menemästä pihavarastoon

  • Viestiketjun aloittaja "emmiina"
  • Ensimmäinen viesti
[QUOTE="huh huh";27102143]miksi vitussa parisuhteessa kaikki pitä olla avointa?se on miehen oma paikka missä omat asiat ja oma rauha.ihme hysteriaa taas naisilta[/QUOTE]

Mut ihme juttu että on niin salainen ettei voi kertoa mitä siellä on ja mitä sinne menee tekemään ja että suuttuu jos nainen on lähelläkään :snotty: Herättää epäilykset luottavaisimmallakin ihmiselle..
 
helvetin iso huokaus
Nainen on maailman uteliain olento ja löytää nuuskimiselle ja toisen yksityisyyden loukkaamiselle AINA oikeutuksen. Mies on fiksu kun on pyhittänyt edes yhden alueen omassa asunnossaan kokonaan omakseen ja hänellä on siihen täysi oikeus. Monille tuollainen on ihan oman mielenterveyden kannalta tärkeää, varsinkin suht tuoreessa suhteessa ja miksei vuosikymmeniä kestäneessäkin. Mutta eihän sitä kaikkeen nenänsä työntävä ämmä ikinä voi ymmärtää vaan heti aletaan spekuloimaan kannabisviljelmillä, pornolla tai ruumiilla.
 
"mies"
[QUOTE="huh huh";27102143]miksi vitussa parisuhteessa kaikki pitä olla avointa?se on miehen oma paikka missä omat asiat ja oma rauha.ihme hysteriaa taas naisilta[/QUOTE]Juuri tämä. Mutta ei jumalauta, lue tätä ketjua. Kaikki kuorossa suu vaahdossa huutamassa että mitä helvettiä, nyt on syytä huolestua ja jotain on pielessä jos joka ikinen asia ei ole jaettua. Mutta tämä on taas yksi niitä miehen ja naisen eroavaisuuksia mitä 99% ämmistä ei ikinä ymmärrä eikä tajua että ampuvat tällaisilla spekuloinneilla itseään jalkaan.
 
"Mikko"
Miehesi huijaa sua, tuo vaan sun kiusaksi ja testi. Testi voiko suhun luottaa. Näköjään voi, olet harvinaisuus. Useimmat naiset olisi tutkinut tilan heti kun mies sanoi "tänne et saa mennä".

Eli älä pilaa suhdettanne, pysy poissa sieltä. Luota mieheesi. Jos ei mitään muuta "epäilyttävää" ole niin älä turhan uteliaisuuden takia vaaranna miehesi luottamusta ja suhdettanne. Hän on varmasti yllättänyt ja onnellinen siitä kun on saanut harvinaisen naisen eli sellaisen joka uskoo edes joskus mitä mies sanoo OMASTA TILASTAAN.
 
vierass
[QUOTE="Mikko";27102421]Miehesi huijaa sua, tuo vaan sun kiusaksi ja testi. Testi voiko suhun luottaa. Näköjään voi, olet harvinaisuus. Useimmat naiset olisi tutkinut tilan heti kun mies sanoi "tänne et saa mennä".

Eli älä pilaa suhdettanne, pysy poissa sieltä. Luota mieheesi. Jos ei mitään muuta "epäilyttävää" ole niin älä turhan uteliaisuuden takia vaaranna miehesi luottamusta ja suhdettanne. Hän on varmasti yllättänyt ja onnellinen siitä kun on saanut harvinaisen naisen eli sellaisen joka uskoo edes joskus mitä mies sanoo OMASTA TILASTAAN.[/QUOTE]

Ihan mua vaan kiinnostaa yks juttu: Miksi ap:n mies SUUTTUU, jos ap menee lähellekkään tuota varastoa?
 
"vieras"
Alkuperäinen kirjoittaja KääKKä de la KääKKä;27102336:
On normaalia että on oma tila, mutta SE ei ole normaalia ettei toinen saa tietää mitä siellä tapahtuu tai pääse joskus kurkkaamaan sinne tilaan.
Puhut pelkkää paskaa. Ei toki ole välttämättä tuikitavallista mutta aivan täysin normaalia. Tässä tapauksessa asunto on miehen ja hänellä ei ole mitään velvollisuutta antaa naisen tarkistaa kaikki paikat, ei moraalista eikä minkään muunkaan laista. Miten hel-vetin vaikea se on naisen ymmärtää?
 
[QUOTE="vieras";27102467]Puhut pelkkää paskaa. Ei toki ole välttämättä tuikitavallista mutta aivan täysin normaalia. Tässä tapauksessa asunto on miehen ja hänellä ei ole mitään velvollisuutta antaa naisen tarkistaa kaikki paikat, ei moraalista eikä minkään muunkaan laista. Miten hel-vetin vaikea se on naisen ymmärtää?[/QUOTE]

Mä en kattelisi tuollaista miestä päivääkään.

Se että jokin asunto on jonkun nimissä tai omaisuutta, ei tee siitä hänen omaa salaisuuttaan jos tämä joku asuu siinä jonkin muun kanssa virallisesti.
 
Sinuna ottaisin talosta nyt yhden huoneen, jonka ikkunat tilkitsisin huolella, ja johon asentaisen järeät lukot. Miehellä ei olisi tähän huoneeseen mitään asiaa, hän ei saisi tietää, mitä siellä tapahtuu. Jos erehtyisi kysymään, kilahtaisin. Ja sit mä tekisin siellä huoneessa kaikenlaista kivaa.
 
"mies"
Alkuperäinen kirjoittaja KääKKä de la KääKKä;27102519:
Mä en kattelisi tuollaista miestä päivääkään.

Se että jokin asunto on jonkun nimissä tai omaisuutta, ei tee siitä hänen omaa salaisuuttaan jos tämä joku asuu siinä jonkin muun kanssa virallisesti.
Kuulostat todella ihanalta kumppanilta. Niin ihanalta että voin sanoa jo tällä perusteella riveiltä ja niiden välistä luettuna että vaikka olisit viimeinen vitunkantaja tässä universumissa niin kiertäisin sinut silti helvetin kaukaa.
 
[QUOTE="vieras";27102967]Hmmm...ulkovarasto...peruuta autolla päin niin että ovi murtuu rikki, ja käy kurkkaamassa mitä siellä on? Mies kun tulee kotiin kerrot kauheasta vahingosta kun meni 1 ja r vaihde sekasin???[/QUOTE]

:LOL: Tosi vakuuttavaa!
 
"joku"
[QUOTE="vieras";27102967]Hmmm...ulkovarasto...peruuta autolla päin niin että ovi murtuu rikki, ja käy kurkkaamassa mitä siellä on? Mies kun tulee kotiin kerrot kauheasta vahingosta kun meni 1 ja r vaihde sekasin???[/QUOTE]

Onko sulla kaveri jolla olisi kuorma-autokortti? "Pikkasen meni jarrutus pitkäksi..."
 
"Sinna"
Jos olisikin toisinpäin, sulla "salainen varasto" luuletko että mies ei vaatisi , vaikka väkipakolla näyttämään ? HALOO sulla nyt ei oo kaikki kotona.Mieskin nauraa sulle kun uskot hänen juttuihin.HERÄÄ PAHVI.Ei tässä tarvi katsoo mitään TV sarjoja.MIES SELVÄSTI SALAA JOTAKIN !! Jos et herää niin nuku sitten ! Ja miehesi huomaa miten TYHMÄN vaimon saanut ! Ooo järkevä ka tee selväksi ja kysy mitä salailee.Jos ei salattavaa sit voi näyttää.Jos salailee sit ei tietenkään näytä
 
Sheddoun
Itseasiassa mäkin tiedän työni puolesta PALJON tällaisia tapauksia joissa pariskunnan yhteisessä kodissa toisella (yleensä miehellä) on salaisia paikkoja. Joillain jopa huone johon kukaan ei saa mennä eikä puolisolla ole tietoa mitä siellä on. Toisilla kaappeja /komeroita tai arkkuja/laatikoita. Lukkojen takana kaikki.

Jaksan aina ihmetellä miten tällainen on mahdollista. Ei tulisi mieleenkään hyväksyä miehen omaan käyttöön tarkoitettuja koppeja yhteisessä kodissa, siis sellaisia joiden käyttötarkoituksesta en tiedä. Toki meilläkin on miehen oma työhuone, mutta ihan vapaasti voin sinne mennä ja tutkia halutessani vaikka joka lokeron.
 
:DD
[QUOTE="mies";27102848]Kuulostat todella ihanalta kumppanilta. Niin ihanalta että voin sanoa jo tällä perusteella riveiltä ja niiden välistä luettuna että vaikka olisit viimeinen vitunkantaja tässä universumissa niin kiertäisin sinut silti helvetin kaukaa.[/QUOTE]

Miehen puhetta, miehen jonka silmille vitunkantajat eivät hypi.:D
 
gdkldg
[QUOTE="mies";27102848]Kuulostat todella ihanalta kumppanilta. Niin ihanalta että voin sanoa jo tällä perusteella riveiltä ja niiden välistä luettuna että vaikka olisit viimeinen vitunkantaja tässä universumissa niin kiertäisin sinut silti helvetin kaukaa.[/QUOTE]

Kerropas mitä noin hieno mies tekee mammapalstalla perjantai-iltana tähän aikaan 8)
 
42677
Tää nyt on kyllä varmasti provo, mutta kyllä noita juttuja tapahtuu OIKEASTIKIN. Miettikää nyt jotain Fritzlin ukkoakin, sehän salasi kaiken loistavasti..
Kyllä mun mielestä, saa ihmisellä olla joku oma tila missä rauhoittua. MUTTA kyllä sinne pitäisi nyt muutkin pystyä menemään, jos se on joku "tänne et saa ikinä tulla" ja koko paikan lähellä oleilusta SUUTUTAAN niin ei se ole enää normaalia..
 

Yhteistyössä