Mielipiteitä nimistä Impi Elsa Helena ja Elsa Lilja Helena? Kumpi on parempi?

  • Viestiketjun aloittaja Nimet suvusta
  • Ensimmäinen viesti
mälsämuori
Mun mielestä Impi on ihana nimi eli ekan antaisin. Veikkaatteko oikeasti, että nykyajan kersat tai edes nuoriso tietää, mitä impi tarkoittaa?
No näköjään wikipedia osaa kertoa nimen merkityksen että jos ei ole sukupolven muistissa niin virkistystä löytyy :) Näin alle kolmekymppisenä vanhuksena eka mieleen tuleva merkitys on kyllä seksuaalisesti kokematon nainen.
 
"ode"
Toka on hyvä - mutta jos ei halua kaikkien päättyvän a:han, niin miten olisi Impin sijaan Immi? Nykyään on toki kaikenlaisia nimiä, mutta Impi on kyllä samaa tasoa Yrjön kanssa - kunniakkaita nimiä, mutta eivät tätä päivää. Ja kyllä nuorisosta löytyy niitä, jotka sanan 'impi' tunnistavat...
 
Elsa Lilja Helena, mutta kun siinä kaikki nimet loppuu a-kirjaimeen, niin vähän mauton...
En kyllä yhtään tajua, miksi olisi mautonta? Ensimmäistä nimeä ja sukunimeähän sitä käytetään, ihan sama sinänsä mitä ne loput on. Ja miksi ihmeessä olis mautonta, että kaikki loppuis samaan kirjaimeen, jos ne on vanhempien mielestä 3 kauneinta nimeä?!??!? Entä jos perheessä on vaikka Elsa, Aada ja Maija... Onko sekin mautonta? Entäpä se, että kaikissa on 2 tavua? Ihmeellisiä mauttomuuksia ihmisillä, musta se toinen ehdotus rimmaa hyvin :)
 

Yhteistyössä