mies katselee netistä tyttöjä!

olenko liian ahdasmielinen? Kun löysin sattumalta kun mies oli kirjoittanut googleen hakusanaksi seksi tyttöjä ja tyttöjä. Tai kun lukee iltalehteä ja on joku video esim joku julkkis kieriskelee alasti rannalla niin katsoo sen. Miehen mielestä olen liian herkkä ja sanoo vain että se on vain lehden lukemista. mutta miksi minulle tulee paniikki??? Mies tykkää minusta ja sanoo että ei tarkoita sitä jos katsoo että ei minua haluaisi. sanoi että siitä on "sata" vuotta kun on nuo googleen kirjoittanut. Annanko vain olla ja katsoa. Kommentoikaa kiitos! :flower:
 
Joitain ahdistaa tietyt asiat enemmän, itse oon myös sellanen et jos mun mies laittais hakusanoiksi tuollasia niin alkais sydän tykyttää ja tulis jotenki "riittämätön" olo.
Ihmiset on nii erilaisia, joidenki mielestä ollaan varmaan ahdasmielisiä. Mut minkäs teet omalle luonteelle ja miks sitä ajattelutapaansa pitäis muuttaa....
 
no ehkä olet hieman liian ahdasmielinen..mutta en mäkään hirveesti tykkää kun mun mies kattelee jotain naikkosten kuvia netistä. joten olen siis ehkä mäkin liian ahdasmielinen :D mutta eipä tuolle asialle oikein mitään voi, en voi määrätä toista olemaan katsomattakaan kun itsekkin kyllä kuolaan jotain puolialastomien miesten kuvia jos sellaisia eteen sattuu tulemaan :D
 
Mun eksä katteli jkans ja myöhemmin selvisi, että hän myös petti (siis ihan fyysisesti). Ei se tietty aina tarkoita, että on niin. Itsellä on tästä syystä vähän nuiva suhtautuminen asiaan, mutta jokainen reagoi tavallaan.
 
itelläni kanssa joskus oli haavissa muutaman vuoden mies, joka katteli naisia netistä joka päiv ihan trkoituksenmukaisesti.. Kävihän se lopulta sitten pettämässäkin. Jätti arvet tuo homma, nykyään häivyn livohkaan nopsaan jos näen äijän tuolla lailla kirjoittelevan koneelle.. :LOL:
 
minulla on aivan sama tilanne kotona :/, mies katselee millon mitäkin pornomisua ja seksybeibeä ja joka kerta minun oloni tulee yhä kamalemmaksi ja rumemmaksi. minulla on ollut syömishäiriöitä ,eli olen taipuvainen anoreksiaan ja bulimiaan, tämä mieheni touhu ei paranna oloani yhtään ja pelkään että syömishäiriöni uusiutuu jos tämä jatkuu... minua ahdistaa ajatus siitä ,että mieheni katselee täydellisiä muijia, joilla silikonit ja virheetön kroppa ,kun itse olen ihan tavallinen nainen raskausarpineni ja imetyksen muokkaamat riipputissit :((((
mies sanoi ymmärtävänsä asian ja lopettavansa ,mutta kas kummaa jää jatkuvasti siitä kiinni :(. en haluaisi olla tällainen ,mutta minkäs teet kun kaikki tämä on korvieni välissä ja itseään on vaikea parantaa hetkessä, tämä on pitkä prosessi ja mieheni käytös ei todellakaan tue sitä millään tavalla. rupeaa vaan mietityttämään että mikä on tärkeämpää, ne muijat kuvissa vai oma kulta ja hänen terveytensä, sillä todella pelkään tätä syömishäiriötä ja siihen ja sen puhkeamiseen ei paljon vaadita.
tiedän että kaikki miehet tekevät sitä ja sen on "normaalia" , mutta kun minun ja meidän tilanteemme ei ole juuri nyt normaali...
tämä on kamalaa ja eniten taidan minä tässä kärsiä jos mies jatkaa tätä käytöstä kuin hän jos jättäisi sen touhun??? olen aivan avuton ,surullinen,rikki revitty ... tunnen itseni rumaksi,iljettäväksi ja läskiksi.
 

Yhteistyössä