Mies sekosi Pennasta

  • Viestiketjun aloittaja Arja V
  • Ensimmäinen viesti
Arja V
Mikähän mieheeni on mennyt kun on aikasemmin ollut ihan normi suomimies, eli ei turhia vouhota mistään ja tunteiden näyttökin on aika vaikeaa ja nyt on mennyt ihan sekaisin jostain Petri Pennasta? Koko ajan vaan jauhaa miten Penna sitä ja Penna tätä, oli kuulemma törmännyt Pennan blogiin ihan sattumalta ja alkuun naureskellut Pennalle mutta sitten oli kolahtanut?!?

Nyt pitäisi kotona sisustaa Pennan tyylillä ja tehdä Pennan resepteillä outoja ruokia, koiraakin inttää hankittavaksi vaikka kaksi nuorimmaista lastamme ovat allergisia koirille ja kissoille. Ihan ärsyttää kun töistä tulee niin aina löytää miehen tietokoneen edestä vahtaamasta Petri Pennan kuvia tai videoita ja kun menen nukkumaan niin mies jää katsomaan silmät (ja varmaan muukin paikka) seisoen Pennaa.

Mikä Pennassa voi tavallista 34 vuotiasta miestä kiinnostaa vai onko mahdollista että miehellä on joku identiteettikriisi tai alkava homoseksuaalisuus?
 
Perhe Hämeestä
Kyllä täällä koko perhe kannattaa Pennaa. Isäntäkin sanoi että voisi vaikka imeä Pennaa vaikka on ihan täyshetero. Ja suudellakkin kuulemma voisi!! Kielariakin!!!
 

Yhteistyössä