Migreeni ja töistä poissaolo...

  • Viestiketjun aloittaja poispoispois
  • Ensimmäinen viesti
poispoispois
Joudutteko koskaan jäämään migreenin takia pois töistä? Tarvitteko siihen lääkärin/hoitajan todistuksen?

Tuli vain mieleen kun en ole muistanut uudessa työpaikassa kysyä että tarviiko todistuksen, entisessä sai olla omalla ilmoituksella pois migreenin takia.
 
"töpöhäntä"
Meillä ei tarvii mitään lappuja poissaoloon migreenin takia ja muutenkin 3päivää saa olla omalla ilmoituksella tai no nykyisin lähinnä 2päivää ja toisena päivänä pomo soittaa joko antaa luvan olla vielä yhden päivän ja jos enempi niin lääkärintodistus tai sitten määrää töihin.
 
"jaahas"
Meillä ei eritellä, olkoon sairauden syy migreeni tai joku muu. Eli esimiehen luvalla saa olla max3 päivää. Kerralla sitä ei yleensä myönnetä, mikä on fiksua. Mutta migreeni on sairaus siinä kun muutkin. Ja en mieluusti migreenissä terkkariin lähtis, kun ajaa en voi ja bussissa oksettaa. Mielummin menen terkkariin kovassa kuumeessa..
 
"paula"
Joudutteko koskaan jäämään migreenin takia pois töistä? Tarvitteko siihen lääkärin/hoitajan todistuksen?

Tuli vain mieleen kun en ole muistanut uudessa työpaikassa kysyä että tarviiko todistuksen, entisessä sai olla omalla ilmoituksella pois migreenin takia.
Tietenkin tarvitset toikkarit, mutta eikö ole parempi ennakoida tulevia tilanteita ja olla hankkimatta sitä? Autoahan et voi ajaa migreenin aikana!

micrococcus

Tämähän ei ole enää mikään uusi asia, mut tuossa yksi näkökulma asiaan. Migreeni tulee glutamaateista, joka lukee neurologian oppikirjassakin. Ja ne merkitään tuoteselosteessa. Lue ne aina äläkäsyö mitään, mistä et tiedä, mitä sisältää. On se niin helppoa, mut ehkä kilpailu on niin kovaa, et ei kaikki kerro, jos tietävät syyn...?
 
"paula"
Mut jos ei ehdi värkätä sapuskan kans, ota evääksi hyväksi havaittuja naposteltavia:
http://koti.utanet.fi/~paula/kotikokkeli/luomulihapullia.htm

Toi nyt on sellainen hätävara, et ei paljon tarvi ehtiä, syö vaikka kylmänä:)
 
"Karoliinuska"
Paula, painu jo helvettiin noiden paskajuttujesi kanssa. Vituttaa tuollaiset idiootit jotka ei tajua mikä migreeni on. Sä sitä paitsi olet joku pimahtanut hörhö joka kuvittelee tietävänsä kaiken. Tuota paskaa suollat jokaiseen keskusteluun.
 
Hjklm
[QUOTE="paula";30648453]Tietenkin tarvitset toikkarit, mutta eikö ole parempi ennakoida tulevia tilanteita ja olla hankkimatta sitä? Autoahan et voi ajaa migreenin aikana!

micrococcus

Tämähän ei ole enää mikään uusi asia, mut tuossa yksi näkökulma asiaan. Migreeni tulee glutamaateista, joka lukee neurologian oppikirjassakin. Ja ne merkitään tuoteselosteessa. Lue ne aina äläkäsyö mitään, mistä et tiedä, mitä sisältää. On se niin helppoa, mut ehkä kilpailu on niin kovaa, et ei kaikki kerro, jos tietävät syyn...?[/QUOTE]

Onko, Paula, punaviinissä glutamaattia? Entä juustossa, pähkinöissä, suklaassa? Entä kirkkaissa (ja vilkkuvissa) valoissa, onko niissä glutamaattia?
 
xcv
Meillä ei tarvi lappua 3 ekalta päivältä, on tauti mikä vaan. Onneksi, en kyllä migreenissä pystyisi ajamaan metriäkään, sen verran pahoja näköhäiriöitä aiheuttaa.
 

Yhteistyössä