Mihin aikaan herätätte isät?

  • Viestiketjun aloittaja "vieras"
  • Ensimmäinen viesti
"Ilona"
7.30 eli heti kun lapset heräs. Nämä vasta 5 ja vaille 3v, olivat niin innoissaan että en hennonnut pidättää jännitystä. Tämäkin oli sitä paitsi hyvä saavutus että nukuttiin näin pitkään! :D
 
pesco harmaana
Me tehtiin sellainen sopimus, että iskä lähettää tekstarin yläkerrasta makkarista kun on herännyt niin mennään sitten pojan kanssa "herättämään" isiä. :) Saa siis nukkua niin kauan kuin nukkuu.
 
"vieras"
Meillä herättiin kuuden jälkeen tytön 1,5-vee herättämänä.. Seiskaan mennessä kerittiin isänpäivä aamiainenkin syömään ja antaa lahja. Nyt mies nukkuu tuossa sohvalla kun alkoi katsomaan tytön kanssa lastenohjelmia.. Tyttö nököttää kainalossa ja katsoo katti matikaista innoissaan. :)
 
"Vieras"
Varmaan tossa kympin aikaan. Mies oli isänpäiväillassa eilen omien kavereidensa kanssa ja meni hiukkasen myöhempään kuin piti.. Säälin kyl niitä muita isejä, jotka tuosta porukasta saa herätyksen klo7!
 
Mies ja lapset nukkuu vielä, tuuraan tyttöä ja paistan lettuja, kun tyttöparka tuli eilen kipeäksi. On jo muutamana äitien- ja isäinpäivänä paistanut lettuja ja on niin pahoillaan jos isi ei saisi lettuja.
Puolen tunnin päästä saavat mennä herättelemään aamupalan ja korttien kera
 
Viimeksi muokattu:
[QUOTE="aamuvirkku";27497746]Eikö hän tuon kauempaa nuku? Meillä myös ukko tuli kuuden jälkeen, nukkuu silloin yleensä n. 14:een saakka, yöunet siis.[/QUOTE]

Ei, toisinaan saattaa nukkua päivällä tunnin-kaks..mies tekee myös päivätyötä arkena, jolloin lähtee kotoa 11.00 aikaan, silloin tulee yötöistä kotiin 8.00 aikaan.
 

Yhteistyössä