Mihin maahan EUROOPASSA haluaisit matkustaa jos saisit valita minkä vaan?

  • Viestiketjun aloittaja ikuinen matkakuumeilija
  • Ensimmäinen viesti
ikuinen matkakuumeilija
Mihin maahan/kaupunkiin lähtisit seuraavaksi jos saisit valita Euroopasta minkä tahansa? Itselläni on Euroopasta vielä käymättä Tanska, Belgia, Englanti, Ranska, portugali, Romania ja muutama Balkanin maa joten ehkä olisi kiva jossain niistä käydä.
 
Saraldo
Mä haluaisin Islantiin. On niin erilainen maa ja sieltä pääsee valassafarille. Mä haluaisin nähdä sinivalaan livenä :). Toinen kiehtova maa on Italia, ja siellä erityisesti Rooman nähtävyydet ja Vatikaani.
 
  • Tykkää
Reactions: Mythago
Voisin mennä vaikka minne... Mutta sanotaan nyt Slovenia, Sveitsi, Färsaaret ja Islanti. Tällä hetkellä kiinnostaisi valita matkakohde luonnon ja/tai maisemien perusteella, ja noissa en ole käynyt. Tosin Saksasta tykkään ja eritoten Berliinistä niin paljon, että kyllähän sinnekin aina mieluusti menen.
 
sd
Barcelona ja Venetsia, Firenze ovat sellaisia kaupunkeja, johon haluaisin kahden mieheni kanssa. Maana Irlanti kiinnostaisi myös. Tai sitten pitkä viikonloppu Wienissä, Prahassa yms. Lontoota voisi olla myös kiva esitellä miehelle :) Lasten kanssa kun kolutaan aina noita Välomeren lomakohteita...
 
"vieras"
Irlanti oli pitkään haaveena, mutta sinne on matka jo varattu :) Joten jos pitäisi ottaa joku maa, mihin ei oltaisi nyt menossa (suunnataan myös Keski-Eurooppaan) niin ehkä Kroatia tai sitten Ranska.
 
Mihin EN lähtis ois varmaan lyhyempi lista. Kööpenhamina, Islanti kokonaisuudessaan, Skotlanti sekä Irlanti, Espanja kiertoreissuna, Rooma kiinnostais. Ja koen myös haasteena sen, että Saksaa pidetään jotenkin tylsänä maana. Kuvittelisin, että saisin viikon tai kaksi helposti kulutettua siellä.
 

Yhteistyössä