Mihin matkustatte kesällä?

"Berliini"
Kesällä kannattaa ehkä käyttää yksi päivä siihen, että menee junalla berliinistä potsdamiin. Matka kestää 25 min ja maksaa muutaman euron. Siellä on tosi kaunista, ihana sans soucin linna ja puisto ja krongutiin syömään.
 
  • Tykkää
Reactions: Phoebsi
ei mihkään
Tuskin vauvan kanssa naapurimaita kauemmaksi. Talvella mennään kuukaudeksi lämpimään, matka ois tarkotus varata pääsiäisenä. Hyviä vinkkejä? Vauva on matkaa ennen juuri vuoden täyttänyt. Tammi-helmikuussa tarkoitus mennä.
 
Spencer Hastings
Vietetään perheen kanssa kuukausi kesäpaikassa tuolla eteläisimmässä kaupungissa, ja myöhemmin kesällä menen yksin tapaamaan ystävää Milanoon. Ainakin nämä, saattaahan sitä keksiä jotain matkan varrella.
 
Me pakataan jälleen karavaani ja ajellaan pohjoseen useammaksi viikoksi. Voi olla että piipahdetaan norjan puolellakin. Ei se oo pienenä ollu automatkustaja tuokaan tenava mutta sitkeästi totutettiin eikä alettu siihen että laps estää elämästä sillä saralla. On ollu eka kerran 2v lofoottimatkalla, ei se pelkkää nautintoa ollu mutta kaikki peliin ja riittävästi taukoa jne ni siit selvittiin ihan hyvin. Jotenkin siskoakin mietin kun eivät reilu 2v kanssa voi mihinkään ajella muutamaakymmentä km pidemmälle kun ei se halua olla autossa...Ei se haluakaan jos ei koskaan tarvi. Aina menty lapsen ehdolla. Eivät meillekään tule kylään tämän takia. Meijän pitäs aina ajaa se 2h matka sinne jos halutaan nähdä.
 

Yhteistyössä