Mikä auto?

  • Viestiketjun aloittaja auto_
  • Ensimmäinen viesti
ap_
Alkuperäinen kirjoittaja Vi€ras;30384491:
Mikset takatuupparia halua?
Ei kiinnosta pelleillä sen kanssa talvella. Joko etuveto tai nelari. Nyt alla on nelari ja kyllä se vaan on talvisin kiva. Ei sudi ei tarvii miettiä pääseekö vaiko ei, jos vähän tulee lunta. Ikävä kyllä budjetti ei taida seuraavan kohdalla venyä nelivetoon. Ehkä 3-sarjan bemuun, mutta tuskin Volvoon.
 
Vierasmiess
Onko hyviä ehdotuksia tulevasta autosta. Budjetti on alle 40t mielellään lähempänä 35t.en ole tykännyt. Ranskalaista en osta en myöskään Fiattia, Daciaa tai Toyotaa. Muutamaa Hondaakin olen ajanut eikä ne ole tuntuneet hyviltä. Takavetoinen auto myös täysin pois suljettu. Auton pitää olla ennen kaikkea hyvä ajaa ja sen tulee kestää käyttöä ilman, että se seisoo pajalla jatkuvasti. Uudehko tai uusi siis pitäisi saada. Ehdottomasti oltava alle 50t ajettu, diesel, automaatti ja farmari. Auton pitää myös sisältää nykyaikaiset varusteet esim automaatti ilmastointi, xenon valot, webasto... yms. Mitään suurperhettä meillä ei ole, joten mitään valtavaa autoa ei tarvita. Toisaalta millään Pololla en ala ajamaan.

Tällä hetkellä mietinnässä on Volvo V60. Muita hyviä ehdotuksia. Volkkareissa eniten mietityttää DSG laatikko ja surkea varustetaso. Käytettynä aika vähän tarjolla kunnon varusteilla. Myös Volkkarin normi penkit ei oo mun mieleen. Skodassa sama juttu kun Volkkarissa, penkit on surkeat normimalleissa.
Pari juttua.
Takaveton ON hyvä ajettava, toisinkuin etuveto tietyissä olosuhteissa.
Laatudiisseli, miksi alle 50tkm ajettu jos on yleensä joku hintaraja? Monet 200tkm ajetut autot ovat kuin uusia.
 
Pari juttua.
Takaveton ON hyvä ajettava, toisinkuin etuveto tietyissä olosuhteissa.
Laatudiisseli, miksi alle 50tkm ajettu jos on yleensä joku hintaraja? Monet 200tkm ajetut autot ovat kuin uusia.
Takaveto on hyvä ajettava, kuivalla tiellä eli Suomessa noin 200 päivää vuodesta, Liukkaalla aivan helvetin huono.. Olen jopa nähnyt 500 sarjalaisen jääneen alamäkeen kiinni parkkiruutuun kun oli satanut lunta.
 
mies.
Tähän mennessä olen tullut kyllä samaan tulokseen. Tai Saabi pääsi kyllä melko lähelle, mutta sattuneesta syystä Saabia ei nyt ole listalla. Voi olla, että on turha vaihtaa, kun on hyvän löytänyt. Volvoja on talossa ollut useita eikä kertaakaan ole niiden kanssa ollut mitään ihmeempiä murheita. En tiedä pitäisikö vielä miettiä V70 myös. En tosin ole varma mahtuuko se budjettiin. Voi olla, että ei saa riittävän vähän ajettua sopivalla hinnalla.
40 donalla saa hyvän ja alle 50tk ajetun V70n. Mutta V70 on tekniikan osalta vanhempaa sukupolvea kuin V60 ja sen huomaa mm. alustan toiminnassa.
 
Eri asia vanha paska kun uudempi. Mersu, Skoda painii ihan eri sarjassa. Ostetuimpia autoja on Mersu, Audi, Bmw.
Ostetuimpia? Taitaa olla listan keskivaiheilla Suomessa.
Mutta joo jonkun avensiksen ostaminen uutena kaikilla herkuilla pitäisi kieltää lailla, saa niiiin paljon parempia 2v vanhoja autoja samaan hintaan ettei ole tosikaan. Muutenkin uusien autojen ostaminen on kyllä äärimmäisen kovaa rahantuhlausta IMO.
 
Viimeksi muokattu:
viera.s
Eri asia vanha paska kun uudempi. Mersu, Skoda painii ihan eri sarjassa. Ostetuimpia autoja on Mersu, Audi, Bmw.
Suomen myydyimmät autot 1.1-2014-1.9.2014 (kpl, markkinaosuus %):

1. SKODA OCTAVIA 4324 5,8
2. VOLKSWAGEN GOLF 4091 5,5
3. NISSAN QASHQAI 3095 4,2
4. TOYOTA AURIS 2355 3,2
5. TOYOTA YARIS 1964 2,7
6. TOYOTA AVENSIS 1799 2,4
7. FORD FOCUS 656 2,2
8. VOLKSWAGEN PASSAT 1620 2,2
9. AUDI A3 1561 2,1
10. FORD FIESTA 1501 2,0
11. KIA RIO 1500 2,0
12. BMW 3-SARJA 1399 1,9
13. AUDI A4 1205 1,6
14. KIA CEED 1194 1,6
15. VOLVO V40 1178 1,6
16. VOLVO V60 1146 1,5
17. VOLVO V70 1072 1,4
18. BMW 5-SARJA 1044 1,4
19. HONDA CIVIC 1032 1,4
20. VOLKSWAGEN POLO 1023 1,4
21. MERCEDES-BENZ C-SARJA 988 1,3
 
"Ave"
Kyllä fakta on kuitenkin se, että Toyota on ehdottomasti paras hankinta. Ovat edullisia uutenakin ja nykyiset Toyotat pieksevät ajo-ominaisuuksillakin kaikki Audit sun muut muka premiumit. Lisäksi Toyotalla on kaikkein moderneinta tekniikkaa ja joku farkku-hybridi Auris on aivan toista maata kuin joku vastaava Golf tai Focus. Ajoltaan parempi, laadukkaaman oloinen, todella paljon taloudellisempi jne. jne. Suosittelen aloittajaa kokeilemaan uutta Avensista, siinä voi laittaa ihan hyvin vastaan uuden C-sarjan Mersun, A4 Audin tai 300-sarjan BMW:n, niin aina tulee premiumille turpaan. Avensis hakkaa ulkonäöllään, laadullaan, tiloistaan ja ajo-ominaisuuksiltaan kaikki nuo. Joku V70, Passatti tai Mondeo on ihan rimpula Avensikseen verrattuna. AP vain Avensis kauppaan, niin mieli muuttuu 100% varmasti.

Jep, on vähän Toyota fanin vikaa, mutta on minulla kokemusta muistakin ja ei ole kyllä Toyotan voittanutta löytynyt.
 
"huhhei"
[QUOTE="Ave";30385026]Kyllä fakta on kuitenkin se, että Toyota on ehdottomasti paras hankinta. Ovat edullisia uutenakin ja nykyiset Toyotat pieksevät ajo-ominaisuuksillakin kaikki Audit sun muut muka premiumit. Lisäksi Toyotalla on kaikkein moderneinta tekniikkaa ja joku farkku-hybridi Auris on aivan toista maata kuin joku vastaava Golf tai Focus. Ajoltaan parempi, laadukkaaman oloinen, todella paljon taloudellisempi jne. jne. Suosittelen aloittajaa kokeilemaan uutta Avensista, siinä voi laittaa ihan hyvin vastaan uuden C-sarjan Mersun, A4 Audin tai 300-sarjan BMW:n, niin aina tulee premiumille turpaan. Avensis hakkaa ulkonäöllään, laadullaan, tiloistaan ja ajo-ominaisuuksiltaan kaikki nuo. Joku V70, Passatti tai Mondeo on ihan rimpula Avensikseen verrattuna. AP vain Avensis kauppaan, niin mieli muuttuu 100% varmasti.

Jep, on vähän Toyota fanin vikaa, mutta on minulla kokemusta muistakin ja ei ole kyllä Toyotan voittanutta löytynyt.[/QUOTE]

Kai tää oli vitsi??!? :)
"Ajoltaan parempi, laadukkaamman oloinen..." Sulla ei taida oikeasti olla paljoa kokemusta AUTOISTA.
 
"Ave"
Näkee ettette ole tutustuneet Toyotan uusimpiin malleihin. On nimittäin aavistuksen modernimpi kuin joku eurorimpula. Kannattaa miettiä vaikka hybridejä, joita Toyota on rakentanut 90-luvulta alkaen kun eurot vasta alkaa harjoitella niiden tekemistä. Toyotalla on siis lähes 20 vuoden etumatka muihin!
 
mitä väliä sillä muuten on että mimmonen auto on ajaa?

vai ootteko te niin huonoja kuskeja että ette uskalla ajaa millä tahansa nykyautolla niitä mitättömiä nopeuksia mitä Suomessa ylipäätään saa ajaa?
 

Yhteistyössä