Mikä nimeksi Merin siskolle?

  • Viestiketjun aloittaja Nimipulma
  • Ensimmäinen viesti
Nimipulma
Tosi kivoja ehdotuksia, mutta ihan noi osoittelevimmat luontonimet jätetään väliin, koska mielleyhtymät tyyliin "aava meri" ja "merikaisla" eivät nappaa. Tuuli jätetään väliin samasta syystä. :)
Harmillisen paljon on sellaisia kivoja nimiä, joiden kantajan tunnen ennestään tai nimi on ollut jollakin lemmikillämme, ja syystä tai toisesta sellaista nimeä ei viitsi valita.
Sini olisi ihana, mutta lapsesta tulee toden näköisesti tummaverikkö ja ruskeasilmäinen, joten vahvasti vaalean tytön nimeksi mieltämäni Sini karsiutuu sillä perusteella.
Ehdotetuista eniten miellyttävät Siiri (tai ehkä ennemmin Siri), Siru (tämä nimi tavallaan kulkisi suvussa), Sara (mutta onko se liian yleinen?), Vera (mutta mies ei tykkää) jotka kaikki ovat nelikirjaimisia r-nimiä. :)
 
............
[QUOTE="jopas";25214850]meillä on mira niminen tyttö ja jos joskus vielä tytön saisin niin Meriä olin ajatellut nimeksi[/QUOTE]

Meillä on serkukset Mira ja Meri, ja jopa omat sukulaiset sekoittavat nämä aina keskenään :D Ties kuinka sekaisin kaikki menisivät jos nämä olisivat siskoksia...
 

Yhteistyössä