Mikä oli bmi ennen raskauttasi ja mitä se oli juuri ennen synnytystä?(jos normaalin kaavan mukaan lasketaan)?

  • Viestiketjun aloittaja galluppi
  • Ensimmäinen viesti
Oli 21-27. Oikein hujahti ja sellainen oli olokin. :D

Söin terveellisemmin kuin normaalisti. Määrä oli aika lailla sama. Alussa hiukan enemmän pahoinvoinnin takia, mutta senkin edestä oksentelin. :D
 
mama the strange
Bmi oli ennen raskautta sairaalloinen n. 17 ja juuri ennen synnytystä n se oli n 21. Söin terveellisimmin kuin yleensä.
Painan muuten nyt melkein saman verran, kuin viimeisillä ollessani, enkä ole lihava.
 
Raskauden alussa 22, tällä hetkellä 24 (viikkoja tänään 29+0). Pelottaa ajatellakin, kuinka paljon tuo tuosta vielä nousee..

Muoks. Syön määrällisesti saman verran kuin ennenkin, tosin ruoka-aineet on vaihtunut erilaisiin jotta sydän kestäisi. Painoa kiloina on tullut raskausaikana tähän mennessä 5kg.
 
Viimeksi muokattu:
"Quu"
20,2 oli ennen raskautta ja huimat 26,67. Mulla nousi paino todella paljon loppuviikkoina, vaikka söin melko normaalisti. En ole koskaan ollut mitenkään epäterveellinen syöjä. Liekö sitten ollut turvotusta osa, koska ristiäisissä oltiin taas takaisin tuolla 20 paikkeilla ja allekin mentiin imettäessä.
 
"vieras"
[QUOTE="harmaa";27289201]Eihän sitä lasketa raskausaikana.
Ei oo paikkansa pitävä.[/QUOTE]

Tarkoitat mitä? Kyllähän se kertoo paljonko paino nousi, vaikka osa onkin vauvaa, lapsivettä yms. Tiedolla ei toki muuta tee, koska raskausaikana ei kenenkään kuulu miettiä, että onko sitä lihava vai mitä. Se on ohimenevä vaihe. Mutta silti kommenttisi oli minusta aika tarpeeton.
 

Yhteistyössä