Mikä on paras kesäkaupunki Suomessa?

  • Viestiketjun aloittaja vieras
  • Ensimmäinen viesti
vieras
Turusta tykkään. Ollaan käyty siellä kesäisin mm. Kupittaan puiston (Seikkailupuisto) musiikkitapahtumissa. Kiva reissu on myös Ukko-Pekalla matkustaminen Muumimaailmaan, jos lapset on vielä Muumi-iässä. Nythän sinne on rakenteilla Jukupark, jonka pitäisi valmistua ensi kesäksi.
 
Alkuperäinen kirjoittaja JouJou85:
Alkuperäinen kirjoittaja JouJou85:
Tampere yksi kestosuosikki :) Viime kesänä ihastuin Kotkaan :) Nämä mun mielestä!

Ja niin, Kotkassa oli nättiä :) se joku ihme "vesiputous" ja puisto sen ympärillä. Saaret joihin meni veneitä satamasta..kiva pikku kaupunki!
kotkassa myòs: langinkosken keisarillinen kalastusmaja, vellamo-museo, kukourin saaren rauniot, kaunissaaari, meripàivàt..... ihan tavallinen, kiva suomalainen pikkukaupunki, joka heràà sekin kesàllà eloon
 
dgsdgsdg
Lappeenrannalle ääni! Paljon kivoja (leikki)puistoja, eläväinen pikkukaupunkimeininki torilla, satamassa ja linnoituksessa. Lapsille puuhaa (viime kesänä mm. metkupäivät), hiekkalinna ja tosi kivat rannat. Aikuisille kulttuuria ja viihdettä, sekä tietenkin laivaravintolat.
 
plm
Kotka on ihan nätti mutta täysin kuollut paikka. Varmaan meripäivien aikaa porukkaa ja viikonloppuisin mutta viikolla kun oltiin, ei ketään missään ja ravintolat (ruoka) meni kiinni klo 19-20.
 

Yhteistyössä