Mikä tälläinen tauti on kun kamala päänsärky lapsilla?

  • Viestiketjun aloittaja vierailija
  • Ensimmäinen viesti
vierailija
Toisella on kuumetta, toisella ei. Kolme päivää jo särkenyt päätä, ibuxin auttaa mutta aamulla/illalla särkee taas ja pitää ottaa seuraava. Montakohan päivää sitä voi syöttää (Ibuxin 200, lapset painaa 34 ja 36)
 
ihan flunssaa on
tosin sitkeää voi olla. Meillä pyöri joulun aikaan. Toinen aikuisista oli päänsäryn kera kahdesti kovassa kuumeessakin parin viikon aikana, toinen oli samaan aikaan vetämätön ilman muita oireita.

Kolmesta lapsesta yhdellä oli 1,5 viikkoa päänsärkyä ja vähän limaa kurkussa, ei muita oireita. Päänsärky ei ollut niin voimakasta, että olisi halunnut lääkettä ottaa.
Yksi lapsista oli 5 päivää kovassa kuumeessa ja limaa kurkussa. Päänsärystä ei tietoa, on liian pieni sitä kertomaan. Kolmannella lapsella ei mitään oireita.
 
vierailija
Jotakuinkin kai sellainen joo :D mut ei ole nuhaa, kurkkukipua, toisella vain pelkkä pääsärky. Mut tosi kipeiltä nuo vaikuttaa yleisilmeeltään.
Itsellenikin tuli tässä viikko sitten kova päänsärky, ei muita oireita. Illalla nousi kuume ja särkylääkkeitä oli otettava aamulla ja taas illalla. Mieletön väsymys saattoi ihan yllättäen iskeä ja välillä pää särki niin paljon ettei pystyssä pysynyt.

Aivan kuin "veri ois humahtanu päähän" Noustessa.. Se oli sellaista tosi painavaa kipua joka säteili koko päähän...

Ei nuhaa tai muuta. Vain kuume ja päänsärky.

Yhä väsyttää viikon jälkeen kovasti. Ja olenkin lähes päivät kokonaan nukkunut vieläkin.

Mitään liian reipasta ei uskalla tehä, kun heikko olo saattaa yllättää.

Hieman huonovointisuuttakin, minkä katsoin johtuvan lääkkeistä.
 
vierailija
tuon painoiselle voi antaa jo reilummin särkylääkettä, oma painaa 34 kg ja oltiin hiljan nielurisaleikkauksessa ja kyllä ne määrät oli aika hurrjiaaaa....mitä annettiin särkylääkettä, monta päivää leikkauksen jälkeen. Anna nyt ainakin 3 kertaa päivässä se 200 mg ettei tarvi kivusta kärsiä.
 

Yhteistyössä