mikähän on???

  • Viestiketjun aloittaja hämmentynyt...
  • Ensimmäinen viesti
hämmentynyt...
Raskaus viikkoja nyt 37+5 ja alapäässä tuntuu muutaman minuutin välein kunnon pistoksia, siis sillain että, aivan kun vauva koittaisi puskea läpi, tuntunut aamusta saakka mutta välillä ollut parinkin tunnin taukoja. Supistuksia (kipeitä) ei ole... maha silloin tällöin kovettuu, mutta se siitä.
Vauva liikkuu paljon ja ilkeitä muljahduksia tuntuu...

kiitos kaunis jos joku osaa ees vähän valaista mistä kyse..
 
kahden pojan mutsi
Vatsan kovettuminen on supistus, vaikka se ei tekisi kipeää. Koitahan laskea, miten usein niitä tulee ja miten pitkään kestävät. Huomenissa voit soittaa neuvolaan ja pyytää, että katsovat kohdunsuun tilanteen ym. Synnytys voi hyvin käynnistyä lapsiveden menemisellä, vaikka supistuksia ei olisikaan tuon kummemmin. Silloin sitten lähdet kohti sairaalaa, jos housut kastuvat!
 
Miulla oli loppuraskauvessa sellaista, että kun vauveli liikutteli ihtiään vähän innokkaammin, niin miulla vihloi alapiätä oikeen urakalla. Pikkuinen pää siellä vaan hankasi ikävään kohtaan. Auts, se oli ilikiän tuntuista.
 
Luulen, että pää puskee ja avaa ja kypsentää paikkoja. Mut kyllä voi mennä helposti 3 viikkoa ennenkuin synnytyksessä olet, mulla olis just sama juttu samoilla viikoilla. Mutta joillakin kanavat kypsenee nopeemmin. Tsemppiä! =)
 
hämmentynyt
eli siis tätä voi olla eessä vielä viikkoja??? Mitenkäs muuten, tuntuuko supistukset reisissä, siis kipuna, vaikkei välttämättä muuten kipuilis, sillee vaan että maha kovettuis
 
Alkuperäinen kirjoittaja hämmentynyt:
eli siis tätä voi olla eessä vielä viikkoja??? Mitenkäs muuten, tuntuuko supistukset reisissä, siis kipuna, vaikkei välttämättä muuten kipuilis, sillee vaan että maha kovettuis
toki voi olla viikkoja tai sitten vaan päivä pari! Supistukset voi tuntua reisissä vaikkei tuntuis mahassa. Sekin on yksilöllistä.
 

Yhteistyössä