Miksi ei rokottaa lastaan?

Ehdottoman, äärettömän, kauhistuttavan kamalaa välinpitämättömyyttä jättää lapsensa rokottamatta!! Ja vielä joidenkin periaate että "muuthan on rokotettu, ei meille mitään tartu" on aivan älyttömän itsekästä toisten kustannuksella ratsastamista! Taudit eivät ole maailmasta kadonneet, suomessa ovat harvinaisia vain ja ainoastaan hyvän, kattavan rokotusohjelman ansiosta! Minä ainakaan en soisi kenenkään "luomulapsen" ratsastavan minun pikkuisteni pikku kankkujen vastaanottaman piikin kustannuksella! Olisi suorastan aivan oikein saada julki jonkun "luomuvanhemman luomulapsen" kokema rokottamatta jättämisen sauraus oikeen rankimman kautta. Vanhempien, jotka eivät lastaan rokota, ei olisi alunpitäenkään pitänyt vanhemmiksi ryhtyä, tai PÄÄSTÄ oikeastaan :/
 
Selga harmaana
Muutamat äidit ovat täällä kertoneet, miten heidän lapsensa ovat saaneet rajun rokotusreaktion. Juuri tämänkaltaisten lasten vuoksi kaikkien muiden lasten vanhempien tulisi huolehtia omien lastensa rokottamisesta. Näin suojataan myös niitä lapsia, jotka eivät itse voi rokotusta saada.

Joku asioihin paremmin perehtynyt voisi kertoa minulle, että eikö kätkytkuolemia ole ollut ennen kuin PDT rokotukset on aloitettu? Minä olen luullut, että kätkytkuolemia on ollut "kaut maailma sivu". Jostain vain luin, että Japanissa oli tehty tutkimus, jossa PDT rokotukset lopetettiin ja samalla loppuivat kätkytkuolemat. Mahtoikohan olla seiskapäivää-lääkäri-tutkii-palstalta.
 
criss
Pakko vastata vielä tähän..
Minustakin on täysin edesvastuutonta ja itsekästä jättää lapsensa rokottamatta!!!
Puhuin juuri tyttäreni lääkärin kanssa tästä ja hän kertoi tosi hyvii pointteja miksi kannattaa lapsi rokottaa. Onneksi kuitenkin 95% suomalaisista on järkeviä ja antaa lapsensa rokotettavaksi!!
Vaikka moni vetoaakin siihen ettei näitä tauteja tavata suomessa enää mutta koska edelleen suomalaisista lapsista 95% on rokotettuja!! Mitä enenmmän ihmiset jättävät lapsia rokottamatta niin sitä nopeammin nämä taudit palaavat! Millään hygienian parantamisella nämä taudit eivät poissa pysy! Se on ihan varma!! esim jäykkäkouristusta tavataan maaperässä ja jos haavan saa ja siihen tulee jäykkäkouristus niin ei pois lähe vaikka kuinka puhdistais!!

Autismilla ja rokotteella ei ole mitään yhteyttä keskenään kuten tuolla aikasemmin taidettiin mainita..

olkaa ihmiset järkeviä!!!
 
Haukkatar
Miellä on kans rokotettu vanhin kouluunmenopiikkiin asti ja seuraavakin muuten mut ei enää koulupiikkiä. Loput ovat saaneet jäädä rokottamatta ja syynä on rokotteiden sisältämät terveydelle haitalliset aineet. Ja eihän lasta tai aikuistakaan saa jättää hoitamatta jos saa jonkin taudin. Itse olen hoitanut tai hoidattanut perheeni homeopatialla josta löytyy helpotus kaikeen mahdolliseen. Jos siis lapseni sairastuu en jää vaan voivottelemaan vaan haen hoidon homeopaatilta. Tietoa kyllä löytyy vaikkakin aika vähän suomeksi, mutta mulle tarpeeksi että en halua lapsiani rokottaa. Tosta yhteydestä autismiin ja ADHD:hen ym. sairauksiin kuten esim. aivokasvaimiin on paljonkin tutkittua tietoa mutta niitä ei vaan haluta tuoda julkisuuteen. MUn vanhin poika oli ihan terve, rauhallinen, söi hyvin ja nukkui täydet yöt siihen saakka kun sai ekan rokotuksen. Sen jälkeen hänestä tuli levoto, tottelematon, ylivilkas, vaikeasti käsiteltävä. Ja 5-vuotiaana hänellä todettiin ADHD. Et rokotuksen piikkii laitan sairastumisen vaikka kukaan lääkäri sitä ei myönnäkään. Ja muistakaa että läheskään kaikki ylilääkäritkään eivät rokotuta omia lapsiaan, mutta eivät tee siitä julkista. He jos ketkään tietävät mahdolliset vaarat!!!
 
siksi että
Siksi että voin omakohtasesti kertoa tyttäreni olevan laajan bcg-rokotekokeilun uhri,silloisen myyntiluvattoman hiljaisuudessa pidetyn kokeen joka jatkuu yhä,kelalle ei riitä että vuonna 2002-2003 raportoitiin 209 virallista haittavaikutus ilmoitusta ja ennen kuin tyrmäätte kerrron että tieto on meille tullut ylilääkäriltä.tytöltämme leikattiin nivusesta imusolmukkeet puolen vuoden ikäisenä ja määrättiin 2kuukauden tuberkuloosi lääkitys.Viljely tuloksissa sama kanta kuin rokotuksessa joten syy yhteys selvä.rokotuksen pistäjäkään ei osannut työtänsä,pisti piikin liian syvälle reilusti ihon alle,mutta minkäs teet potilasvahinko lautakunta tuijottaaa vaan papereihin jollei mokaa lääkäri tunnusta niin sitä ei ole sama se mitä vanhemmat näkee sillä ei ole merkitystä.tytölle suurentu uudestaan leikkaus arven alle imusolmukkeet mutta ultrakuvissa ei onneksi tulehdusta.siis meillä paperisota jatkuu,mutta te jotka aijotte antaa lapselle bcg rokotteen pyydän:harkitkaa,ottakaa selvää...joskus tämä tuntuu niinkuin :headwall:
 
En jättäisi lastani rokottamatta. Moni on sanonut syyksi rokottamatta jättämiseen että taudit on vanhoja eikä niitä enää ole. EI NIIN koska rokotusohjelma on poistanut kaikki ennenvanhaan hurjina pidetyt taudit. Enkä jaksa mitenkään uskoa että joku sairaus kuten reuma, autismi tms puhkeaisi rokotuksesta. Mitään todisteitahan ei tietääkseni ole. Siksi Suomessa on pieni lasten kuolleisuus prosentti koska täällä on kehitetty sitä vastaan rokotusohjelma ja vieläpä niin että niitä tauteja ei koskaan tulekaan matkustaisi sitten vaikka maailman ääriin. Vrt joku toinen maa missä rokotuksista ei ole tietoakaan ja vertaa etenkin kuolleisuus tilastoja. Jokaisen oma asia mutta asioita pitäisi katsoa monelta eri kantilta ja sitä paitsi suurin osa meistä vanhemmista olemme saaneet samat rokotukset kuin lapsemme nyt. Paitsi että rokotteet ovat nyt entistä turvallisempia koska ne ovat kehittyneet. Järki käteen ihmiset !!!!!!!!!! :attn:
 
Reetu: Miten rokotteet ovat nykyään turvallisempia kuin ennen? Miten niitä on turvallisempaan suuntaan kehitetty? Rokotteissa on edelleen myrkkyjä kuten alumiinia ja formaldehydiä ja pieniä määriä elohopeaa. Tämä rokotusasia on varmasti pitkä kiistakapula mutta toivottavasti jossain vaiheessa ihmisille totuus asiasta selkenee.

Kukaan rokotteita vastustava ei tee sitä periaatteesta. Osa ihmisistä tajuaa ottaa asioista selvää eikä pidä asioita itsestään selvyyksinä.

Jos mietitään kehitysmaita joissa lapsikuolleisuus on suuri ja tauteja muutenkin enemmän, niin eikö siellä hygienia olekin paljon huonompi. Huono hygienia taudinaiheuttajana tuntuu ihmisistä liian helpolta. Mutta hyvä esimerkki huonon hygienian vaikutuksista on entinen Neuvostoliitto. Siellä puhkesi vain muutama vuosikymmen sitten valtava kurkkumätä epidemia (En tarkkaan muista ajankohtaa mutta 1980?). Helposti voisi laittaa sairauden alentuneen rokotuskattavuuden piikkiin minkä moni lääkäri ja maallikko edelleen tekeekin. Mutta jos asiaa hieman tarkemmin tutkii niin löytää todellisen syyn. Hieman ennen kurkkumätäepidemiaa Venäjästä irtosi monta valtiota jonka seurauksena Venäjä köyhtyi valtavasti. Kansalaisten terveyden ja sairauden hoitoon ei ollut valtiolla antaa rahaa. Sairaaloista puuttui mm. kuuma vesi. Mutta rahaa ei riittänyt myöskään yleiseen puhtaana pitoon. Kaupungit sananmukaisesti uivat jätteissä kun jätehuolto ei toiminut. Siis huono hygienia ja köyhyyden mukana tuoma huono ravinto aiheuttivat sairauksille otollisen kasvualustan. Ja vaikka maailman terveysjärjestö aloittikin kattavan rokotusohjelman Venäjällä kurkkumätä epidemian puhjettua ei kuitenkaan epidemia talttunut vaan pikkuhiljaa hiipui usean vuoden kuluessa.

Jos taas rokotusten lopettamisen pitäisi aiheutta valtavat epidemiat Suomessa niin miksi näin ei käynyt Ruotsissa kun maassa lopetettiin Calmette- rokotuksen antaminen. Aiemmin myös Ruotsissa rokotettiin vastasyntyneet Calmettea vastaan, mutta nykyään enää ainoastaan riskiryhmät ja nekin muistaakseni vasta myöhemmin.

Itse toivon että koko rokotusohjelma lopetettaisiin Suomessa ja koko maapallolla ja keskityttäisiin ihmisten kunnolliseen hygieniaan ja ravintoon. Ihmiskeho oikein ravittuna ja hoidettuna kykenee puolustautumaan sairauksia vastaan.

Kannattaa otta asioista selvää ja sen jälkeen muodostaa oma kanta. Näin minäkin tein. Ja vaikka aiemmin olinkin täysin rokotteiden kannalla niin nyt tuntisin syyllisyyttä jos rokotuttaisin.
 
\
Alkuperäinen kirjoittaja 06.07.2005 klo 17:54 ninni kirjoitti:
Reetu: Miten rokotteet ovat nykyään turvallisempia kuin ennen? Miten niitä on turvallisempaan suuntaan kehitetty? Rokotteissa on edelleen myrkkyjä kuten alumiinia ja formaldehydiä ja pieniä määriä elohopeaa.

Nykyään käytetään yhdistelmärokotteita jolloin haittavaikutukset vähenevät ja rokotuskerran ovat jääneet viiteev kertaan aiemman 12 sijaan. Uudet rokotteet eivät myöskään aiheuta vanhoihin verrattuna jälki kuumeilua ym... Alumiinia ja form.aldehydiä käytetään valmistusvaiheessa mutta niiden määrä loppu pelissä on mitätön että siitä aiheutuisi ongelmia. Elohopeaa eli tiomersaalia joka oli elohopeayhdiste ei enää käytetä.

Kun mainitsit tuon Venäjän kurkkumätäepidemian niin eikö se olisi voitu välttää jos rokotus olisi ollut käytössä ? ainakin osittain. Mutta tää ei taas meille tavan ihmisille kuulu.

Ajattelepa sitä että meidät nyt aikuisiässä olevat on rokotettu ja ollaanko oltu terveitä ja säästytty näiltä ns kansataudeilta ? Kyllä. Jos jätämme lapsemme rokottamatta niin he voivat huom ! voivat sairastua aikuisiällä tai vanhuusiällä. Mm vesirokko aikuisiällä voi olla hengenvaarallinen. Tiedän tapauksen jossa aikuinen on saanut tartunnan lapseltaan ja kuollut siihen. Vesirokko teki rakkuloita keuhkoihin jolloin kuolinsyy oli tukehtuminen. Tämäkin voidaan välttää joko lapsena sairastamalla = immuuni tai rokottamalla.

Kuten aikaisemmin sanoin on puolesta ja vastaan puhujia ja jokainen päättäköön itse mitä tekee mutta voisi ajatella lapsensa terveyttä pidemmällä tähtäimellä. Kiittääkö lapsi sinua aikuisena kun sairastuu hengenvaaralliseen tautiin kun se olisi voitu estää lapsena rokottamalla ???
 
kauko
...Jos perusterve lapsi rokotetaan ja seuraavana päivänä sairastuu ja vaipuu koomaan 3 pväksi, niin onpa varmaan taas tosi terveellinen rokote...
Jokainen tehköön mitä haluaa, mutta ei aina kannata olla niin sinisilmäinen ja tehdä niin kuin "kaikki muutkin kunnon vanhemmat" , vaan tosissaan ottaa asioista selvää kaikista näkökulmista. Vertaa: liiallinen hygienia-> lapsien lisääntyneet allergiat. Runsaasti erilaisia esimerkkitapauksia rokotteiden haittavaikutuksista löytyy, jos vain tieto otettaisiin vastaan avoimin mielin. Myöskin maalaisjärjen käyttö on nykypäivänäkin ihan sallittua...
 
\
Alkuperäinen kirjoittaja 07.07.2005 klo 22:06 kauko kirjoitti:
...Jos perusterve lapsi rokotetaan ja seuraavana päivänä sairastuu ja vaipuu koomaan 3 pväksi, niin onpa varmaan taas tosi terveellinen rokote...
Jokainen tehköön mitä haluaa, mutta ei aina kannata olla niin sinisilmäinen ja tehdä niin kuin "kaikki muutkin kunnon vanhemmat" , vaan tosissaan ottaa asioista selvää kaikista näkökulmista. Vertaa: liiallinen hygienia-> lapsien lisääntyneet allergiat. Runsaasti erilaisia esimerkkitapauksia rokotteiden haittavaikutuksista löytyy, jos vain tieto otettaisiin vastaan avoimin mielin. Myöskin maalaisjärjen käyttö on nykypäivänäkin ihan sallittua...
Niin, kun se maalaisjärki olisi vielä ihan puolueetonta, eikä tirkisteltäis maailmaa sieltä lantaluukun reiästä... Maailma kun näyttää kovin pieneltä sieltä katsottuna... :whistle:

Esim. uusista yhdistelmärokotteista alle 1prosentti rokotetuista saa korkeamman kuumeen kuin 38astetta. Sitä vakavampia haittavaikutuksia vielä monin kerroin harvempi joukko. Jos sinun lapsesi(tai tuttavan lapsi) on valitettavasti osunut tähän joukkoon, et voi saman tien tyrmätä kaikkia rokotuksia sillä perusteella.

Mutta sen enempää en tähän keskusteluun halua osallistua. Jokainen toimii lapsensa parhaaksi ja toivoo, ettei sitä joudu katumaan.
 
\
Alkuperäinen kirjoittaja 07.07.2005 klo 15:46 kukka kirjoitti:
\
Alkuperäinen kirjoittaja 06.07.2005 klo 17:54 ninni kirjoitti:
Kun mainitsit tuon Venäjän kurkkumätäepidemian niin eikö se olisi voitu välttää jos rokotus olisi ollut käytössä ? ainakin osittain. Mutta tää ei taas meille tavan ihmisille kuulu.

Ajattelepa sitä että meidät nyt aikuisiässä olevat on rokotettu ja ollaanko oltu terveitä ja säästytty näiltä ns kansataudeilta ? Kyllä. Jos jätämme lapsemme rokottamatta niin he voivat huom ! voivat sairastua aikuisiällä tai vanhuusiällä. Mm vesirokko aikuisiällä voi olla hengenvaarallinen. Tiedän tapauksen jossa aikuinen on saanut tartunnan lapseltaan ja kuollut siihen. Vesirokko teki rakkuloita keuhkoihin jolloin kuolinsyy oli tukehtuminen. Tämäkin voidaan välttää joko lapsena sairastamalla = immuuni tai rokottamalla.

Kuten aikaisemmin sanoin on puolesta ja vastaan puhujia ja jokainen päättäköön itse mitä tekee mutta voisi ajatella lapsensa terveyttä pidemmällä tähtäimellä. Kiittääkö lapsi sinua aikuisena kun sairastuu hengenvaaralliseen tautiin kun se olisi voitu estää lapsena rokottamalla ???
Ollaan oltu terveitä, mutta mieti miten paljon ruuan valmistus, säilytys hygienia, ravitsemus yms. asiat ovat edenneet. Ts. ei tautia kun ei taudille otollista kasvualustaa. Ykkösenä pitäs ehdottomasti olla tautien torjuminen kaikin luonnollisin mahdollisin keinoin. Rokotuksiin tulis turvautua vasta hätätapauksessa eikä kaiken varalta kuten nyt tehdään.

Suurin osa sairauksista joita vastaan rokotetaan ovat erittäin harvinaisia ja osa ei edes mitenkään vaarallisia tauteja. Mahdollisia sivuvaikutukset on monia, kuten autismi jonka rokote-yhteys jo monessa maassa myönnetään. Kiittääkö lapsi vanhempiaan rokotteista jos tietää sairastuneensa johonkin rokotuksen sivuvaikutukseen?

Ja muuten voihan lapsi itse rokotuttaa itsensä aikuisiällä jos sen parhaaksi näkee. Mieluummin niin kuin että lapsen kehitystä häiritään rokottamalla useita rokotteita ensimmäisten ikävuosien aikana.

Esim. tyttölapselle voisin antaa vihurirokko rokotteen mutta en ennen aikuisikää. Tai pojalle murrosiän kynnyksellä sikotautia vastaan rokotteen. mutta ei ole mitään järkeä rokottaa lastaan jo ensimmäisten ikävuosien aikana ja tauteja vastaan joista ei tällä hetkellä todellista vaaraa ole, ja häiritä näin lapsen kehitystä. Hinkuyskäkin on hengenvaarallinen alle kolmekuisille ja eka rokote annetaan vasta 3kk iässä.


http://www.sairaslapsi.com/frame.cfm?id=719&sprog=4&grp=2&menu=1
 
Jos on monta rokottamatonta lasta samassa paikassa, niin tudin leviämis riskit ovat pahemmat.
En uskaltais jättää lapsia rokottamatta. ja vanhemmat- tekö vastaatte kun lapsenne sairastuvat. teidän ei ole oikeutettuja leikkiä jumalaa
 
Pallero75
Melko uskaliasta on olla rokottamatta lastaan..jos useat tekevät tämän päätöksen alkavat vakavat sairaudet lisääntyä. Hinkuyskään voi vauva kuolla mutta tuskinpa rokotukseen. Jos poikalasta ei rokoteta sikotautia vastaan, ottavat vanhemmat samalla vastuun mahdollisesta pojan laspsettomuudesta aikuisiällä. mikäli tämän sairastaa. Maailma on pieni paikka ja vaikka et itse matkustelisi, lapsesi saattaa sen joskus tehdä. On erittäin epätodennäköistä, että rokotus aiheuttaisi reuman, kuten jonkun kokemus oli. Myös erittäin epäammattimaista tällaiseen neuvolassa edes viitata, koska kyllähän rokotukset on pitkälti tutkittuja ja tälläisiä viitteitä ei ole. Luonnontuotteilla ei mielestäni rokotuksia korvata, joihinkin sairauksiin niitä ehkä voi kokeilla.
 
malla80 harmaana
\
Alkuperäinen kirjoittaja 09.07.2005 klo 23:48 Pallero75 kirjoitti:
Melko uskaliasta on olla rokottamatta lastaan..jos useat tekevät tämän päätöksen alkavat vakavat sairaudet lisääntyä. Hinkuyskään voi vauva kuolla mutta tuskinpa rokotukseen. Jos poikalasta ei rokoteta sikotautia vastaan, ottavat vanhemmat samalla vastuun mahdollisesta pojan laspsettomuudesta aikuisiällä. mikäli tämän sairastaa. Maailma on pieni paikka ja vaikka et itse matkustelisi, lapsesi saattaa sen joskus tehdä. On erittäin epätodennäköistä, että rokotus aiheuttaisi reuman, kuten jonkun kokemus oli. Myös erittäin epäammattimaista tällaiseen neuvolassa edes viitata, koska kyllähän rokotukset on pitkälti tutkittuja ja tälläisiä viitteitä ei ole. Luonnontuotteilla ei mielestäni rokotuksia korvata, joihinkin sairauksiin niitä ehkä voi kokeilla.
Vauva voi kuolla rokotukseen. Luin just yks päivä netistä juttuja miten äidit kertoi kuinka lapset oli kuollu rokotukseen. Yks jenkkimamma kertoi että oli ollut menossa rokottamaan lasta ja oli kysynyt että onko koskaan todettu että vauva olisi kuollut kätkytkuoleman rokotteen aiheuttamana. Lääkäri oli sanonut että kyllä on mutta se on erittäin harvinaista. Ja hänen kohdalleen on ainaostaan yks tällainen tapaus sattunut elämän aikana. Hyödyt on kuitenkin suuremmat kuin nämä riskit jne. No äiti oli antanut rokotuttaa lapsen. KOtimatkalle kun olivat lähdössä ja äiti laittoi vauvaa autoon niin ihmetteli että vauvan hengitys tuntui katkeilevan. No äiti ajatteli että on jo liian hysteerinen rokotteiden suhteen ku tuommosta luulee ja lähti ajelemaan kotia kohti. Seuraavana päivänä lastenhoitaja soitti äidille että tule nopeasti kotiin vauvalla on hengitysvaikeuksia. Samalla paikalle soitettiin myös ambulanssi. Valitettavasti vauva kuoli. Eli rokotus voi aiheuttaa kuoleman.

Ne myrkyt mitä rokotteissa on on todella vaarallisia. Esim. alumiinin, jota on rokotteissa, epäillään kasaantuvan keskushermoston soluihin ja aiheuttavan myrkytysoireita. Parkinsonin tautia ja seniiliä dementiaa sairastavien aivosoluista on löydetty korkeita alumiinipitoisuuksia. Alumiinin lisäksi rokotteissa on monia muita myrkkyjä.

Ottaako vanhempi vastuun myös lapselle rokotteiden aiheuttamista sairauksista kuten esim. Autismi? Kenen siinä tapauksessa on vastuu kun lapsen kuolema on selvästi rokotteilla aiheutettua? Tosi ironista että äiti joka luulee suojelevansa lasta rokotteilla aiheuttaakin lapselle pysyvän vaurion tai sairauden tai pahimmassa tapauksessa lapsen kuoleman. Rokotteen valmistajilla on suoja eikä heitä voi haastaa oikeuteen.

Ja vielä hinkuyskä on hengenvaarallinen alle 3kk ikäisille vauvoille ja lapsi rokotetaan eka kerran hinkuyskää vastaan 3kk iässä.
 
\
Alkuperäinen kirjoittaja 10.07.2005 klo 13:51 malla80 harmaana kirjoitti:
\
Alkuperäinen kirjoittaja 09.07.2005 klo 23:48 Pallero75 kirjoitti:
Melko uskaliasta on olla rokottamatta lastaan..jos useat tekevät tämän päätöksen alkavat vakavat sairaudet lisääntyä. Hinkuyskään voi vauva kuolla mutta tuskinpa rokotukseen. Jos poikalasta ei rokoteta sikotautia vastaan, ottavat vanhemmat samalla vastuun mahdollisesta pojan laspsettomuudesta aikuisiällä. mikäli tämän sairastaa. Maailma on pieni paikka ja vaikka et itse matkustelisi, lapsesi saattaa sen joskus tehdä. On erittäin epätodennäköistä, että rokotus aiheuttaisi reuman, kuten jonkun kokemus oli. Myös erittäin epäammattimaista tällaiseen neuvolassa edes viitata, koska kyllähän rokotukset on pitkälti tutkittuja ja tälläisiä viitteitä ei ole. Luonnontuotteilla ei mielestäni rokotuksia korvata, joihinkin sairauksiin niitä ehkä voi kokeilla.
Vauva voi kuolla rokotukseen. Luin just yks päivä netistä juttuja miten äidit kertoi kuinka lapset oli kuollu rokotukseen. Yks jenkkimamma kertoi että oli ollut menossa rokottamaan lasta ja oli kysynyt että onko koskaan todettu että vauva olisi kuollut kätkytkuoleman rokotteen aiheuttamana. Lääkäri oli sanonut että kyllä on mutta se on erittäin harvinaista. Ja hänen kohdalleen on ainaostaan yks tällainen tapaus sattunut elämän aikana. Hyödyt on kuitenkin suuremmat kuin nämä riskit jne. No äiti oli antanut rokotuttaa lapsen. KOtimatkalle kun olivat lähdössä ja äiti laittoi vauvaa autoon niin ihmetteli että vauvan hengitys tuntui katkeilevan. No äiti ajatteli että on jo liian hysteerinen rokotteiden suhteen ku tuommosta luulee ja lähti ajelemaan kotia kohti. Seuraavana päivänä lastenhoitaja soitti äidille että tule nopeasti kotiin vauvalla on hengitysvaikeuksia. Samalla paikalle soitettiin myös ambulanssi. Valitettavasti vauva kuoli. Eli rokotus voi aiheuttaa kuoleman.

Ne myrkyt mitä rokotteissa on on todella vaarallisia. Esim. alumiinin, jota on rokotteissa, epäillään kasaantuvan keskushermoston soluihin ja aiheuttavan myrkytysoireita. Parkinsonin tautia ja seniiliä dementiaa sairastavien aivosoluista on löydetty korkeita alumiinipitoisuuksia. Alumiinin lisäksi rokotteissa on monia muita myrkkyjä.

Ottaako vanhempi vastuun myös lapselle rokotteiden aiheuttamista sairauksista kuten esim. Autismi? Kenen siinä tapauksessa on vastuu kun lapsen kuolema on selvästi rokotteilla aiheutettua? Tosi ironista että äiti joka luulee suojelevansa lasta rokotteilla aiheuttaakin lapselle pysyvän vaurion tai sairauden tai pahimmassa tapauksessa lapsen kuoleman. Rokotteen valmistajilla on suoja eikä heitä voi haastaa oikeuteen.

Ja vielä hinkuyskä on hengenvaarallinen alle 3kk ikäisille vauvoille ja lapsi rokotetaan eka kerran hinkuyskää vastaan 3kk iässä.
A) Uskotko ihan kaiken, mitä netistä luet?
B) Uskotko kaiken, mitä toisella puolen maailmaa kerrotaan?
C)Tiedätkö, että eri maissa on erilaisia rokotusohjelmia ja Suomi on lääketieteellisesti huippumaa?
D) Hinkuyskä on vaarallinen myös isommille lapsille, joskus jopa aikuisillekin, mutta harvemmin.
;)
 
malla80 harmaana
\A) Uskotko ihan kaiken, mitä netistä luet?
B) Uskotko kaiken, mitä toisella puolen maailmaa kerrotaan?
C)Tiedätkö, että eri maissa on erilaisia rokotusohjelmia ja Suomi on lääketieteellisesti huippumaa?
D) Hinkuyskä on vaarallinen myös isommille lapsille, joskus jopa aikuisillekin, mutta harvemmin.
;)

[/quote]

A) En usko kaikkea mitä netissä lukee. Olen perehtynyt asiaan laajalti ja lukenut MYÖS sitä puolueetonta tutkimustietoa jonka takana ei ole mikään lääkefirma tms.

B) En tietenkään.

C) Tiedän ja toivonkin ettei Suomeen koskaan tule sellaista rokotusohjelmaa kuin esim. USA:ssa on. Suomi ei mielestäni ole lääketieteellisesti huippumaa.

D) Hinkuyskä on hengenvaarallinen alle 3kk ikäisille lapsille. Katso netistä Sairaslapsi- nimisiltä sivuilta.


Ja muutama kysymys sulle: Ootko ollenkaan lukenut rokotteista, eri taudeista, tautien vaarallisuudesta, tartunnasta yms. ???

Itse olen lukenut ko. asiasta myös muualtakin kuin netistä. Perustan oman kantani tutkittuun tietoon enkä mihinkään mututuntumaan tai toisten ihmisten mielipiteisiin.
 
\
Alkuperäinen kirjoittaja 10.07.2005 klo 18:18 malla80 harmaana kirjoitti:
\A) Uskotko ihan kaiken, mitä netistä luet?
B) Uskotko kaiken, mitä toisella puolen maailmaa kerrotaan?
C)Tiedätkö, että eri maissa on erilaisia rokotusohjelmia ja Suomi on lääketieteellisesti huippumaa?
D) Hinkuyskä on vaarallinen myös isommille lapsille, joskus jopa aikuisillekin, mutta harvemmin.
;)
A) En usko kaikkea mitä netissä lukee. Olen perehtynyt asiaan laajalti ja lukenut MYÖS sitä puolueetonta tutkimustietoa jonka takana ei ole mikään lääkefirma tms.

B) En tietenkään.

C) Tiedän ja toivonkin ettei Suomeen koskaan tule sellaista rokotusohjelmaa kuin esim. USA:ssa on. Suomi ei mielestäni ole lääketieteellisesti huippumaa.

D) Hinkuyskä on hengenvaarallinen alle 3kk ikäisille lapsille. Katso netistä Sairaslapsi- nimisiltä sivuilta.


Ja muutama kysymys sulle: Ootko ollenkaan lukenut rokotteista, eri taudeista, tautien vaarallisuudesta, tartunnasta yms. ???

Itse olen lukenut ko. asiasta myös muualtakin kuin netistä. Perustan oman kantani tutkittuun tietoon enkä mihinkään mututuntumaan tai toisten ihmisten mielipiteisiin.

[/quote]

Ja taas vetoat nettisivustoon tuossa hinkuyskäasiassa... :whistle: Minä taas ihan vankkaan tietoon. ;) Perustan myös kantani koko ammattitaitooni, enkä pelkästään lukemiini juttuihin. :D Vaikkakin olen niitä varmasti enemmän lukenut kuin sinä, uskallan näin sanoa tuntemattakin. Tutkimuksia tulee ja menee, sekä puolesta että vastaan, senkin tiedän -toivottavasti sinäkin. Mukavaa jatkoa, toivotaan ettet sinä kadu rokottamatta jättämistä, minä en ole katunut rokottamista, etenkin kun lapset ovat osittain jo maailmalle lentäneet. B)
 
malla80 harmaana
\
Alkuperäinen kirjoittaja 10.07.2005 klo 22:46 Sinttu kirjoitti:
\
Alkuperäinen kirjoittaja 10.07.2005 klo 18:18 malla80 harmaana kirjoitti:
\A) Uskotko ihan kaiken, mitä netistä luet?
B) Uskotko kaiken, mitä toisella puolen maailmaa kerrotaan?
C)Tiedätkö, että eri maissa on erilaisia rokotusohjelmia ja Suomi on lääketieteellisesti huippumaa?
D) Hinkuyskä on vaarallinen myös isommille lapsille, joskus jopa aikuisillekin, mutta harvemmin.
;)
A) En usko kaikkea mitä netissä lukee. Olen perehtynyt asiaan laajalti ja lukenut MYÖS sitä puolueetonta tutkimustietoa jonka takana ei ole mikään lääkefirma tms.

B) En tietenkään.

C) Tiedän ja toivonkin ettei Suomeen koskaan tule sellaista rokotusohjelmaa kuin esim. USA:ssa on. Suomi ei mielestäni ole lääketieteellisesti huippumaa.

D) Hinkuyskä on hengenvaarallinen alle 3kk ikäisille lapsille. Katso netistä Sairaslapsi- nimisiltä sivuilta.


Ja muutama kysymys sulle: Ootko ollenkaan lukenut rokotteista, eri taudeista, tautien vaarallisuudesta, tartunnasta yms. ???

Itse olen lukenut ko. asiasta myös muualtakin kuin netistä. Perustan oman kantani tutkittuun tietoon enkä mihinkään mututuntumaan tai toisten ihmisten mielipiteisiin.
Ja taas vetoat nettisivustoon tuossa hinkuyskäasiassa... :whistle: Minä taas ihan vankkaan tietoon. ;) Perustan myös kantani koko ammattitaitooni, enkä pelkästään lukemiini juttuihin. :D Vaikkakin olen niitä varmasti enemmän lukenut kuin sinä, uskallan näin sanoa tuntemattakin. Tutkimuksia tulee ja menee, sekä puolesta että vastaan, senkin tiedän -toivottavasti sinäkin. Mukavaa jatkoa, toivotaan ettet sinä kadu rokottamatta jättämistä, minä en ole katunut rokottamista, etenkin kun lapset ovat osittain jo maailmalle lentäneet. B)

[/quote]

Mitä vikaa siinä jos nettisivustoon viittaa? Tuo nettisivusto perustuu myös siihen vankkaan tietoon. Se sinunkin tieto on jostain luettua eikä mitään itse kokoon kyhättyä (toivottavasti näin).

En voi tietää kuinka paljon sinä olet lukenut näistä asioista etkä sinä voi tietää kuinka paljon minä olen lukenut. Itse olen törmännyt useaan terveysalan ammattilaiseen jotka eivät tiedä rokotteista yms. aiheeseen liittyvästä lähhellekään sitä minkä minä tiedän. Ja toisinpäin: olen myös törmännyt henkilöihin jotka ovat perehtyneet minun alaani paremmin kuin minä vaikkei se heidän ammatti olekaan.

Se on ihan totta että tutkimuksia on sekä puolesta että vastaan, mutta kannattaa myös kiinnittää huomiota siihen kuka on tutkimuksen teettäjä. Tutkimustulokseen valitettavasti vaikuttaa se onko rahoittajana lääkefirma, rokotevalmistaja jne. vai puoleeton rahoittaja joka haluaa todellista tietoa johon ei ole mitään raha-ahneita ajatuksia sekoitettu.

Ja edelleen: kukaan ei ole rokotteita vastaan periaatteesta.
 
En aio jättää syntyvää lastani täysin rokottamatta, mutta myöhentää tuntuvasti rokotteiden antamisen ajankohtaa. Tubirokotteen aion jättää pois haittavaikutusten vuoksi. Jäykkäkouristus on kai pakko rokottaa, koska sen voi saada helpostikin, ja rokote tehoaa siihen hyvin. Mielestäni kuitenkin unohdetaan usein se seikka, että rokote ei suojaa taudilta 100%. Lisäksi mieltä askarruttavat haittavaikutukset, ja nämä yhdistelmärokotteet.

Jokainen tehkään kuitenkin päätöksensä itse lapsen isän kanssa.

www.ktl.fi tarjoaa aika paljon tietoa rokotteista.
 
Miten on rutto, spitaali ja monet muut taudit hävinneet?? Aikojen kuluessa itsestään. Luomakunta on tullut itsestään immuuniksi taudille.
Kun tuhkarokko saapui intiaanien keskuuteen, se tappoi enemmän kuin eurooppalisten ampumat luodit. Intiaaneilla ei ollut yhtään vastustusta sille rokolle. Meidän lapsillamme on jo perimässä vastustus näille taudeille.
Ja monille taudeille keksitään uusia nimiä, isorokkoki on nykyisin valkorokko tai apinarokko.
 
\
Alkuperäinen kirjoittaja 19.07.2005 klo 12:09 sanna kirjoitti:
Miten on rutto, spitaali ja monet muut taudit hävinneet?? Aikojen kuluessa itsestään. Luomakunta on tullut itsestään immuuniksi taudille.
Kun tuhkarokko saapui intiaanien keskuuteen, se tappoi enemmän kuin eurooppalisten ampumat luodit. Intiaaneilla ei ollut yhtään vastustusta sille rokolle. Meidän lapsillamme on jo perimässä vastustus näille taudeille.
Ja monille taudeille keksitään uusia nimiä, isorokkoki on nykyisin valkorokko tai apinarokko.
En jaksa muuten lähteä mukaan tähän väittelyyn, mutta tuo väitteesi, että meidän lapsillamme olisi vastustuskykyä näille rokotettaville taudeille luonnostaan, on kyllä niin pahaa soopaa, että siihen on pakko puuttua! :eek: Jos yksi sukupolvi sairastaa taudin, kuten vaikkapa muutama sukupolvi taaksepäin Suomessa, niin heidän perimässään siirtämänsä vastustuskyky ei kanna enää meidän sukupovellemme asti, saati lapsillemme. Eli tarvitaan taudin läpikäynyt sukupolvi, jotta seuraava voisi siltä edes teoriassa säästyä, ei vastustuskyky mitenkään itsestään synny.
 

[/quote]

Jos yksi sukupolvi sairastaa taudin, kuten vaikkapa muutama sukupolvi taaksepäin Suomessa, niin heidän perimässään siirtämänsä vastustuskyky ei kanna enää meidän sukupovellemme asti, saati lapsillemme. Eli tarvitaan taudin läpikäynyt sukupolvi, jotta seuraava voisi siltä edes teoriassa säästyä, ei vastustuskyky mitenkään itsestään synny.
[/quote]

Niii-iiiin... miksi sitten on lähdetty rokottamaan näitä tauteja vastaan jos kerran mielestäsi edellinen sukupolvi esim.kurkkumätä 1940-luvulla sairasti/muodosti taudille vasta-aineet ja antoi lapseilleen siten vasta-aineet? Ei olisi tarvittu rokotteita sinun väittämäsi perusteella.
Eli samaa kuin sanoin niin meillä on perimässä vasta-aineita. Uudelle lintu-influenssalle ei ole. Jos se pääsee leviää, se taas vie hautaan monia, mutta uusi sukupolvi kestää sen sitte taas paremmin. Samoin eskimot kuoli tavalliseen nuhaflunssaan, kun saivat muualta maailmasta sen, ennenkuin alkoivat kestää sitä. Ja Euroopassa riehui musta surma-influenssa, joka nyky terve kestää jo!
 
vee
Kyllä on ärsyttävää lukea, miten ihmiset on itsekkäitä ja jättävät rokottamasta lapsiaan ja sitten kertovat täällä nettisivuilla, että ei ole tauteja tullut ei. Ajattelematta yhtään, että Heidän lapsensa eivät tauteja saa, koska Meidän valveutuneiden vanhempien lapset saavat rokotteet, eivätkä taudit leviä..
 

Yhteistyössä