miksi facebook pakottaa minut antamaan puhelinnumeroni?

  • Viestiketjun aloittaja "apua"
  • Ensimmäinen viesti
"aloittaja"
siis ihan kun menen facebookin etusivulle ja yritän kirjautua sisään niin tulee tällainen teksti

Valitse vahvistusmenetelmä
Jatkoa varten sinun on annettava puhelinnumerosi. Tämä nopea turvallisuustarkastus auttaa Facebookia pysymään todellisten henkilöiden yhteisönä, jossa ihmiset pitävät yhteyttä toisiinsa oikealla henkilöllisyydellään.

Ota vastaan tekstiviesti
 
Vilkaisin ohjekeskusta ja kyllä siellä tosiaan on joku kännykkävahvistus olemassa, eli tuo kysely Saattaa olla ihan asiallinenkin, jos olet valinnut kännyvahvistusmenetelmän. Mutta ei tosiaan ole itselle tullut tuollaista vastaan.
 
mulle näkyy myös tuo
Mullekkin tulee tuo teksti mutta en klikkaa siitä mitään koska siinä ei ole peruuta kohtaa joten painan ylhäältä palkista etusivu ja näin olen etusivullani eikä tuo teksti tule esiin ennen kuin seuraavan kerran kirjaudun sisään sinne =)
 
"vieras"
Jos kerran ihmiset jo muutenkin syöttää sinne kaikki yksityisasiansa, niin mitä siinä nyt enää yksi puhelinnumero haittaa?
Vain pedofiilit ja muut rikolliset ovat kiinnostuneita yksityisyydestä, vai miten se meni?
 
Annat sen numeron
...olette päässeet tuon jälkeen takaisin käyttämään omaa profiilia..???
Tuo puhelinnumero tulee jos tililläsi et ole paljoa mitään tehnyt eli seinä ammottaa tyhjyyttä kuukausi kaupalla ja/tai kavereitakaan ole kun alle 10. Siitä pääsee eroon kun laitat pyydetyn puhelinnumeron. Itselläni oli aikaan yksi pelin takia tehty nimimerkki tili joka sulkeutui sen takia kun siellä ei ollut koskaan mitään tapahtumia seinällä. Eikä kyllä kavereitakaan.
 

Yhteistyössä