Millainen päivä teillä?

  • Viestiketjun aloittaja vieras
  • Ensimmäinen viesti
vieras
Meillä oli aika rankka. Ulinaa ja vinkumista ja kumpikaan ei jaksaisi kehotella syömään.
Ymmärrän kohta tosi hyvin niitä, jotka laittavat saman lautasen eteen kunnes se on syöty. Tai istutaan kunnes lautanen tyhjä. Aika raskasta on jatkuva, tarvitseeko vielä, ei ole nälkä, montako lusikallista jne. ja karataan pöydästä.
Ja riittävästi ovat tapelleet ja olleet kimpussa.
 
Ihan ok. Aamupv meni ihmetellessä, 12 aikaan lähdettiin kuopuksen kanssa ajamaan kotiin (150km). Tein keittoa, pyykkäsin ja nyt vaan ollaan. Esikolla tyttöystävä kylässä. Väsyttää aikalailla ja vähän väkisin yritetään valvoa vielä.
 
Tylsä,sateinen ja hidas päivä. Mies töissä, lapsen kanssa nukuttiin aamulla poikkeuksellisen pitkään, sit se ei nukkunu päikkyjä ja kitis koko illan enkä mä jaksanut lähtee sen kanssa ulos :ashamed: Pistettiin se sänkyyn jo seiskalta :D
 
Kitinää aamusta iltan, ulos ei päästy kovan tuulen takia ja kellojen siirtäminen lapsiperheessä on sitten jostain niin syvältä. Herätys klo 5 ja nukkumaan klo 19. Jee jee! Pitää mennä itekin ajoissa nukkumaan, koska huomennakin se herätys on varmaan klo 5. |O
 
Kivvaa, Kivvaa...
Mitäpä muutakaaan kun sitä ihanaa elämää pienten kanssa. Ihana ilma niin mukavasti kutittaa kun tuulee ja piposta saa pitää kiinni ja ah niin ihana tämä kello järjestely todellakin.... Kyllä ilo katossa on.... : ( Odotan niin kovasti kun kasvaisivat isoksi niin olisi äipälläkin edes vähän aikaa itellein.... ; (
 
no aamulla herättiin 6.30 aamupäivällä käytiin mummon ja ukin luona, ja samalla käytiin äänestämässä, no kotona on tullu oltua loppupäivä, kumpikin tyttö vähän nuhassa, ja nyt jo nukkumassa nukahtivat 19.15 (norm. 20-20.30) eli mulla on nyt laatuaikaa kun mieskin on vielä töissä. muuten kiva päivä.
 
Varhaisaamu oli kauhea, yhdeksän tunnin yövuoro ei ole kiva. Duuni loppui kuudelta ja alkoi vapaa; piti nauttia kaverin kanssa röökit ennen kuin ajellaan kotiin mutta myrsky pilasi senkin rentoutumistovin.

Karmeassa myräkässä kotiin ja petiin, nukkuessakin kuuli miten kattopellitpaukkuivat ja sade piiskasi ikkunaa...

Herättyä tovi koneella, sitten pitserian kautta perheen pariin, saunaan ja nyt pari lasia viiniä.

Siis kohtuullinen, ja huomenna on -luoja kiitos- vapaapäivä.
 
Ihan mahtava päivä ollut, aamulla heräsin ysiltä kun mies oli jo ruokkinut lapsukaiset, sain juoda suht rauhassa aamukahvit ja syödä aamupalan ja sitten lähdettiin kävelemään kirppikselle. Siellä tehtiin kaikki hyviä löytöjä, kotimatkalla hoidettiin äänestys pois alta, sitten lounasta ja lapset päiväunille. Päikkäreiden jälkeen syötiin päivällistä ja lähdettiin vielä iltakävelylle, ihanaa kun on iltaisin kunnolla pimeää! Iltapala syötiin kynttilän valossa ja lapset meni tosi kiltisti nukkumaan, johtu varmaan kellojen siirrosta että jo väsyttää. Ilta kuluu miehen kanssa telkkarin edessä varmaan. =)
 
Kauhea päivä |O Herätys klo 4, päivä yhtä tuskaa,kitinää, kiukkua, väsymystä ja silti liian vähän päikkäreitä. Aika ei tuntunu menevän millään ja kerran käytiin puistossa säästä huolimatta ettei sälli aivan seinille kiivenny. Klo 19 sammui sänkyynsä ilman mitään kitinöitä ja saadaampa nähdä ponkaseeko se huomenaamullakin ylös klo 4....Ei yhtään hyvä tuo ajansiirto ton sällin kannalta.
 

Yhteistyössä