Millainen pyörä 8-vuotiaalle?

  • Viestiketjun aloittaja äitykkä
  • Ensimmäinen viesti
äitykkä
Uuden pyörän osto edessä, entinen 20" jäänyt pieneksi. Poitsu mankuu "ulkovaihteellista", mutta en ole oikein antanut lupaa kun ei olisi jalkajarruja ja onko ne herkemmät vioittumaan kuin perus 3-vaihteinen?

Kalliskaan ei saisi olla.

Jokohan menisi 26" vai pitääkö vielä 24" ostaa...
 
Me ostettiin 8v:lle pojalle just 24" Crescent (kirjotetaankohan noin). Oli viime vuoden mallia, joten sai halvemmalla kuin uudet tämän kevään mallit. Pyörässä on 7 vaihdetta, jalkajarrut ja lisäksi 2 käsijarrua. Edellisessä 20":ssa pyörässä oli kolme vaihdetta myös jalkajarruin. Me ei oltais vielä tämänikäiselle suostuttu ostamaan pyörää, jossa pelkät käsijarrut. Tuumakoko tuntui myös sopivalta ja koska 3v nuorempi pikkuveli kuitenkin perii aikoinaan tämänkin pyörän, ajateltiin, et 24" on järkevä.
 
no
Kunnon käsijarrut ovat paljon paremmat kuin jalkajarrut. Mutta jos pyörässä on tärkeintä ulkonäkö ja se haetaan jostain Biltemasta niin sitten mieluummin ihan peruspyörä ja sekin jotain muuta merkkiä kuin se Yosemite.
 
vieras
syksyllä 8 vuotta täyttävä tyttö sai juuri uuden fillarin. 20'' peruspyörä ilman vaihteita. hyvin pärjää vielä ilman vaihteita, oleellisempaa on minusta opetella turvallisella pyörällä tuota liikenteen joukossa kulkemista ja liikennesääntöjä kuin kikkailla vaihteilla.
 
Polkupyörämyyjän poika
Kannattaa ostaa cresentin tai helkaman perus 24'' Pyörä jossa on 7 vaihdetta, jos kyseessä on poika niin se etujarru on varmaan tärkeä asia kun ''muillakin on''. Joissain pyörämyymälöissä ei tosiaankaan kannata uskoa myyjän sanaan mikä on hyvä, siellä voi olla sellaisia vanhoja malleja, joita he yrittävät hyväuskoisille myydä.
 

Yhteistyössä