Millainen toppahaalari hoikalle lapselle?

  • Viestiketjun aloittaja pähkäileehän
  • Ensimmäinen viesti
pähkäileehän
Pitäis ostaa toppahaalari hoikalle pojalle. Pitäis olla sellanen soppeli haalari, ettei liian levee.. Poika kohta vuoden ikäinen ja ei hirveästi liiku, mutta möngertää talvella kuitenkin pitkin pihoja :D Kertokaahan kokemuksia kaikenlaisista haalareista.. Kiitos.
 
ap
Tuohon remuun kans oon törmännyt, jotku kehuu sitä hyväksi. Mistä noita rasavil haalareita oikein löytää? Yhden nettikaupan löysin, mutta kokoja ei tietenkään ollut. Näytti oikeinki hyvänmallisilta.
 
"mie"
Meidän tytölle kokeilin ensin käytettyä reimaa ja lassieta -- ei hyviä kumpikaan. Polarn o. pyretin haalari sopi hoikallekin (80 cm, vajaa 10 kg) ja myös piti lapsen lämpimänä. Suosittelen.
 
[QUOTE="vieras";21945956]Meidän hoikilla pojilla Remu on istunut parhaiten. Lassie on takapuolesta aivan liian leveä, reimatec muistaakseni oli myös.[/QUOTE]

Juu noi on suomalaiselle lapselle mitoitettuja eli isoja vyötäröltä, meillä menee tutankin vaatteet remonttiin vyötäröltä pienemmälle.
 
km
rasavil on malliltaan sellainen, että sopii hoikalle ja istuu hyvin vaikka haalarissa olis vähän kasvunvaraakin. Suosittelen siis sitä. Meillä on hoikat lapset ja rasavil istuu kaikkein parhaiten päällä. Lassie, reima ja lenne on leveitä ja roikkuvat rumasti päällä jos on hiemankin reilu koko.
 
ap
[QUOTE="vieras";21946131]Kato myös tyttöjen puolelta, noi oranssit menee molemmille.[/QUOTE]

juu, tuolla hakutoiminnallakaan ei näytä tulevan kaikkia, joten pitää selailla :)
 

Yhteistyössä