Millaise kengät ulkomaille/kesäksi??

  • Viestiketjun aloittaja kenkäongelma
  • Ensimmäinen viesti
kenkäongelma
Mitkä olis parhaat,kun joutuu kävelemään suht.paljon? Mulla on pohjalliset kengissä,koka muuten tulee jalka kipeäksi,sitten avonaisia kenkiä en kehtaa pitää,kun on puukynsiä:( tosin en jaksa olla hiostavissakaan kengissä.
 
"huoh"
Että oikein ulkomaille? No sehän muuttaa asian ja kertoo paljon! Koska ULKOMAILLA käveleminen on aivan erilaista kuin täällä kotisuomessa tallustelu. Se jos mikä vaatii aivan erityiset jalkineet joiden valintaan kannattaa käyttää aikaa, rahaa ja palstan asiantuntemusta! Muista laittaa tämä sama kysymys kuitenkin myös facebookkiin ja muihin sosiaalisiin medioihin korostaen juuri tuota ULKOMAILLE menemistä.

Laita jalkaan vaikkapa crocsit. Perus-sisäsuomalaisen turistijuntin täydelliseen varustukseen kuuluu niiden lisäksi myös vyölaukku jonka värin voit valita crocsien mukaan, esim neonvärit ovat makeita.

Matkalla ollessasi muistathan häröillä lentokentällä, syödä omia eväitä lentokoneessa ja taputtaa sen laskeuduttua sekä muista myös noudattaa junttimaista käytöstä matkakohteessa läpi vuorokauden ja koko loman.
 
"Nuuh"
Jos vain löytyy niin siistit kävelyyn tarkoitetut lenkkarit. Jos on tarkoitus olla koko päivä liikkeellä niin paksupohjaisiin kenkiin sijoittaisin. Balleriinat ja ohutpohjaiset tennarit on kauheat jalassa
 

Yhteistyössä