Millaiseen ratkaisuun päätyisitte 3 1/2 vuotiaan huoneen sisustamisessa

huonekalujen kohdalla. Ostaisitteko vain ja ainoastaan laatua ja takuu varmasti kestävää "hinnalla millä hyvänsä". Vai kelpuuttaisitteko esim Ikean tai Elloksen kaapit, lipastot ja hyllyt?

Tytön huoneesseen hankinnassa huonekaluja. Kirppiksellä näin aivan ihanan vaatekaapin, pitäisi vaan maalilla vaihtaa väriä. Sen seuraksi haeskelen hyllyä ja/tai lipastoa. Mielestäni ei niin laatu tavara palvelisi vielä hyvin. Kouluiässä mieli ja maku varmasti muuttuvat.
 
hei
Ikean huonekaluja ei tarttee turhaa väheksyä. :) Sieltä oikeesti löytyy ihan hyvääkin, joka kestää vuosia.

Ikeasta hakisin ihan siitä syystä, et ovat halpoja ja vaihto on iänpuolesta todennäköisesti edessä parin vuoden päästä kuitenkin...
 
Minä en ostaisi mitään "ajatonta ja laadukasta" ihan senkään takia, että sellaiset ovat minun mielestäni useimmiten äärettömän tylsiä ja rumiakin. Mieluummin jotain edullisempaa Ikeasta, mikä miellyttää pientä prinsessaa. Ja sitten teini-iän lähestyessä jotain muuta.
 
palma
Musta toi kaikki uusiksi muutaman vuoden välein -ajattelu on kaameaa. Meille pyritään hommaamaan kalusteita, jotka ovat mahdollisimman monikäyttöisiä eri huoneissa ja materiaaliltaan sellaisia, että maalaamalla/petsaamalla niistä saa sopivia joka tilaan ja muotiin. Esim. umpipuisesta arkusta saa niin lelulaatikon kuin eteisen istuimen pienellä pintakäsittelyllä. Jos koululaiselle iskisi sisustusvimma, niin hommaisin kalusteita, jotka lapsi voi ottaa mukaansa ekaan omaan kotiin. Kunnon sänky, hylly ja pöytä siis, ei mitään lastulevyrempuloita.

Jos pikkulapsen huoneeseen kaipaa lapsellista ilmettä ja vaikkapa pieniä lastenkalusteita, niitä löytää tosi hyvin kierrätettyinä. Tekstiileillä hoituu viimeistely.
 

Yhteistyössä