Millaisia kommelluksia sinulle on sattunut väsyneenä?

Vuosia sitten laitoin kahvia keittimeen, jauheen ja veden muistin laittaa ihan normaalisti, mutta unohdin sen lasikannun.. Onneksi muistin sitten senkin, kun keitin vaan porisi, mutta kahvia ei tippunutkaan näkyville ! Liian vaikea operaatio väsyneenä..
 
varasin itselle gynen aikaa ja tarjosin sinnikkäästi tytön sos.turva tunnusta.. ja ihmettelin sitten, kun toisessa päässä oltiin hämmentyneitä. harvemmin sitä 4v pikkulikka gyneä tarvitsee..!
olen myös ovikellon soidessa räpeltänyt hädissäni kännykkää, huutaen lopulta "APUA!""" :LOL: ja viimein, kun selvisin ovelle sanoin avatessani reippaasti oman nimeni . ja sitten on vielä näitä perinteisiä, eli roskapussin kuskaamista vaunukorissa pitkin kaupunkia ja kahvin keittämisiä ilman pannua/puruja/ virran päälle laittamista.
 
Viimeksi muokattu:
Lapset nyt jo onneksi isompia
Menin omasta mielestäni ihan normaalisti illalla suihkuun - saatuani vihdoin pitkään itkeneen vauvan ja kiukuttelevan esikoisen nukkumaan. Valvomista oli flunssakierteessä muutama viikko takana ja se perusväsymys tietysti. Ihmettelin sitten suihkussa kun tuntui jotenkin erilaiselta kuin yleensä, mutten jaksanut kiinnittää asiaan huomiota. Tajusin vasta olohuoneeseen pyyhe päällä kävellessäni, että minulla oli sukat jalassa...
 

Yhteistyössä