Minkä ikäiselle Ekapeli matikka on tarkoitettu?

  • Viestiketjun aloittaja Huom harmaana
  • Ensimmäinen viesti
Huom harmaana
Latasin lapselle Ekapelin matikkaversion ja mietin, että minkä ikäiselle se mahtaa olla ns. tarkoitettu, siinä kun on jo yhteen- ja vähennuslaskujakin. Ekapeli eskari on aika selkeä kohderyhmä, mutta onkohan tämä myös eskareille vai ekaluokkalaisille. Tietäisikö joku?
 
Toki voi olla myös eskarilaiselle mutta sehän riippuu niin siitä lapsesta.Meillä jos lapselle olisi se annettu eskarissa ei olisi osannut tai kiinnostanut mutta nyt ekalla niin voisi jopa mennä kun koulussa on samoja laskuja.Siinä on aika haastavia ne matikka tehtävät jos ei ole "hyvä" matikassa mutta jos on kiinnostusta ja mielenkiintoa niin kyllä voi tehdä jo eskarilainen. Meillä lapset ei ole kovinkaan matinkan ystäviä muutenkaan. Meillä ei ole tuota kotona siis lapsilla mutta olen siihen törmännyt työn puolesta.
 
Huom harmaana
[QUOTE="mä";23133947]Meidän eskari-ikäselle tytölle puheterapeutti suositteli ekapeliä.[/QUOTE]

Varmaan sitä kirjain/lukemisjuttua eli ekapeli eskaria. Siinä harjoitellaan aika paljon äänteitä.
Muita meillä ei ole vielä testattu kuin tuota ja sitten sitä matikkaa.
 
"vieras"
Varmaan sitä kirjain/lukemisjuttua eli ekapeli eskaria. Siinä harjoitellaan aika paljon äänteitä.
Muita meillä ei ole vielä testattu kuin tuota ja sitten sitä matikkaa.
Miksi pelaatte niitä jo ennen koulun tai eskarin alkua?

"Ekapeli on kehitetty auttamaan erityisesti niitä lapsia, joille lukemaan oppiminen on haastavaa ja jotka tarvitsevat lisäharjoitusta."
 
Eskari opettja
Ekapeli on ekaluokkalaisille ja ekamatika on eskareille tarkoitettu peli. Suosittelen jokaiselle myös ennen eskari ikää. Matematiikan harjoittaminen on huomattavasti tärkeämpää, kuin lukemisen ennen kouluikää. Matematiikan taitoja on paljon vaikeampi kuroa kuin lukemisen. Perustaitoja kannattaa todella harjaannuttaa.

Ennen kouluikää kannattaa kotona laskea(eteen ja taaksepäin,kappalemääriä jne.), lajitella, verrata, sarjoittaa, kuvailla(esim.alla, päällä, sisällä) niin paljon kuin mahdollista. Matematiikasta ei tarvitse tulla kenellekään vaikeaa ainetta.
 

Yhteistyössä