Minkä ikäiselle olet antanut purkkaa?

annoin puolikkaan joskus kun poika oli 1,5vee tai jotain ja sit koko ajan muistuttelin ettei saa niellä...ekoina kertoina nieli ja sit alko antaan poiskin kun odotin iha pieniä hetkiä että hetken mäyssäs ja sit pyysin sen pois...
nyt yritän aina muistaa pyytää sitä pois varsinki jos huudan poikaa syömään kun ei ite osaa viedä roskiin vaan nielee sen kun alkaa ruokaa syömään. ja poika 2,5vee kohta...nyt oon antanu jo kokonaisina ne mut unohdan muistuttaa ja yleensä nielee ne sitten...en kuitenkaan joka päiväkään niitä anna enkä montaa päivässä joten ei se sihen kuole vaikka ne nieleekin :whistle:
 
pikana
Onhan sitä kokeiltu jo vajaa 2 veen kanssa mutta jos purkka ei mee heti mahaan niin sitten se löytyy lattialta liiskaantuneena :/
Pitää taas kohta kokeilla uudelleen joskohan se äli ois tullut sinne pieneen päähän että mitäs sillä purkalla kuuluu tehdä!

Meillä on ti-tinalle purkkaa. Täysxylitolia ja pienet ne purkkapalat.
 
harmaa 77mm
Meillä on pojalle (nyt 1 v 10 kk) annettu purkkaa nyt muutama kuukausi. Aluksi nieli ne pääasiassa mutta nyt antaa pyydettäessä pois. Muumi-purkat menee helpommin mahaan kun ne hajoaa suussa hiutaleiksi, mutta Pikkukakkosen purkka näyttää pysyvän hyvin kasassa ja sen saa siten helpommin poiskin.
 
josa
Meillä poika oli 11kk paikkeilla, kun annoin ekan kerran pienen palan purkkaa suuhun. Ei muuten niellyt, vaan mälväs sitä suussaan aikansa ja sit otin pois kun meni leikkimiseks.
 

Yhteistyössä