Minkä ikäisiä lapsia? Virpomaan vai ei?

  • Viestiketjun aloittaja "Noita-akka"
  • Ensimmäinen viesti
Pin
Meillä on 5v ja 2v eikä varmaankaan ole menossa virpomaan, mutta koristellaan kuitenkin oksia huvikseen kreppipaperilla, sulilla ja mitä nyt kaapista löytyy.
Virpojille varasin suklaata, karkkipurkkaa, suklaamunia ja kolikoita.
 
Lapset 4v, 2v ja 8kk ja mennään virpomaan. Eilen ja tänään koristeltiin oksia värikkäillä höyhenillä, silkkipaperilla, kartongista leikatuilla kukilla yms. Virpojia ei oo meijän oven takana käyny vuosiin, mutta suklaamunia on varulta kaapissa. Jos ei taaskaan käy virpojia, nii omat lapset saa syyä ne.
 
Meillä
6v. on periteisesti käynyt naapurin tädille virpomassa, nyt neljäs kerta jo. Tänään toinenkin virpomispaikka sovittuna, aiemmin ollut vain tuo yksi.
Oksiin laitettiin höyheniä, paperikoristeita ja helmiä.
 
"yks vaan"
meillä 3 vee ja 8kk, ja mennään virpomaan mummu ja pappa. ja sitten skypen kautta tätsy (asuu niin kaukana ja vasta pääsiäisenä nähdään). sitten virvotaan toinen mummi myös pääsiäisenä vasta :) viime vuonnakin vaan mummit virvottiin. oksia ollaan koristeltu höyhenillä, koristemunilla.
 
"äitikkä"
Ekaluokkalainen ja 5v menevät lähinaapurustoon. Jotain pientä löytyy kaapista, jos meille tulee virpojia.
Oksat ovat hyvin perinteisiä höyhen, paperikoristeineen.
 
täällä
11v ja 9v tytöt lähtivät keskenään virpomaan. Ei olla asuttu tässä kauaa joten en tiedä virvotaanko tällä alueella.Ei oo vielä käyny kukaan. Oon varautunu muutamilla munilla ja patukoilla.
 

Yhteistyössä