minkä ikänen lapsi ollu kun olette siirtyneet tavalliseen pesuaineeseen?

pesen vielä miniriskillä poikien vaatteet. esikoinen on nyt 1v8kk ja kuopus 8kk. esikoisella vois varmasti pestä jo tavallisellaki pesuaineella, mut samaan koneeseen sopivasti menee. mut voiskohan kuopuksenki vaatteet pestä jo tavallisella?kuinka te ootte tehny?
 
Meillä vaihdettiin esikoisen odotusaikana hajuttomiin pesuaineisiin, Lv minirisk jne. Kaikkien vaatteet pestään niillä. Huuhteluaineitahan ei aina tarvii, jos on kuivausrumpu tai kuivauskaappi. Enää en vaihtaisi hajustettuihin, kun meillä vanhemmilla alkaa iho siitä kukkimaan. Lapsilla en ole huomannut samaa :D
 
meillä on pesty jo ennen lapsen tuloa miniriskillä, kun me vanhemmat olimme atoopikkoja/allergikkoja ja regoimme moniin normi pesuaineisiin. Mutta, jos ei teillä ole mitään oireiluja niin kokeile josko ei mitään oireita tule, ainahan sitä voi palata entisiin.. Nii ja ylimääräinen huuhtelu vois olla hyväksi, ehkä? Meillä sekin vakkari käytössä joka kerta.
 
Hajusteettomia käytämme muutenkin, joten lapsen tulo ei muuttanut mitenkään pesutottumuksiamme. Ne pesuaineiden hajusteet löyhkäävät niin pahalta, ettei sellaista haisulipyykkiä voi hyvällä tahdollakaan sanoa puhtaaksi.
 
Alkuperäinen kirjoittaja Mamelo:
Alkuperäinen kirjoittaja äippänä:
Ihan tavallinen pesuaine on ollu mullaki käytössä ihan alusta asti. Samoin huuhteluainetta olen käyttänyt koko ajan. Ja pessyt lapseni vaatteet samassa koneellisessa omien ja mieheni vaatteiden kanssa.
Näin meilläkin!
samoin.

(tosin syksyllä siirryttiin käyttämään Allergoa, mut ei siksi että lapsen vaatteet olis puhtaampia tms vaan ihan siitä syystä et se säästää pesukonetta eikä tartte ostaa ku puolen vuoden välein uus purkki)
 

Yhteistyössä