Minkä kokoisia haalareita teidän reilu vuoden ikäisillä on?

  • Viestiketjun aloittaja vieras
  • Ensimmäinen viesti
vieras
Ostin 86cm välikausihaalarin, kohta vuoden täyttävälle, vielä on aika reilu mutta toivottavasti ei ole hankala liikkua alkuun.. ja onhan tässä pari kuukautta vielä aikaa kasvaa ennen ku käyttöön sen voi ottaa.
 
Tyttö 1v5kk ja nyt käytössä reiman 86cm talvihaalari. Välikausipuku on sama 86cm, mutta on takki ja housut niin menee kyllä. Luulen, että voisi jopa mahtua syksyinen ticketin välikausipuku, se on kokoa 80. Mutta meillä ongelma on ollut tytön pitkät jalat. Housuista tahtoo loppua mitta.
 
vieras
VK-haalari on aina samaa kokoa kuin lapsen muutkin vaatteet. nyt tuolle 9kk pojalle ostan 74/80 cm haalarin kevääksi, 86cm ei pystyis kyllä liikkumaan. Pituutta on varmaan tuo 75 cm nyt.
 
Ode
Tyttö 1,5 kk ja 80 cm haalari käytössä. Tytöllä lyhyet jalat ja pitkä selkä. Toppapuvunhan ilmeisesti kannattaa olla mahd sopiva koska lumessa liikkuminen (=käveleminen) on muutenkin pienelle vaikeaa. Tai näin olen ainakin kuullut.
 
hepuli
meillä 1v7kk ikäsel pojal 92cm toppahaalari(remu)ja seki melkee pieni,mut menee kaiketi tän talve!kevät haalari tarvii kattoo löytyykö esikoiselt sopivaa jos ei ni varmaa merkistä riippue toi 92 tai 98cm =)
 

Yhteistyössä