Minkä verran teillä on joulukoristeita jo esillä? Entä kuusi? Muovinen vai aito? Milloin kuusi

  • Viestiketjun aloittaja rakastan joulua
  • Ensimmäinen viesti
rakastan joulua
tulee tupaan?

Täällä on muutama koriste keittiössä ja muutamat olkkarissa. Enkä tiedä laitanko tänä jouluna enempää. Olkkarissa on usein pienimuotoinen kaaos lapsen leluista ja ei minusta koristeet näytä kivoilta kaaoksen keskellä.

Muovikuusi on edelleen käytössä. Sen pystytimme jo keskiviikkona. Koristeet ja valotkin ovat paikoillaan. Se näyttää niin nätiltä ja siitä kerkeää näin nauttimaan pitempään. Lapsikin jo hinkui kuusen perään pitemmän aikaa, niin ajattelin, että laitetaan se sitten jo pystyyn.
 
Olkkarissa on tällä hetkellä vaan paperisia lumihiutalekoristeita, myöhemmin teen asetelman
koristepalloista pöydälle.

Tekokuusi on, mutta sitä ei oo viellä laitettu mihinkään,mie oon allerginen oikealle kuuselle.

Sininen valokaapeli olis, mut saa nähä viittiikö sitä laittaa mihinkään.
Keittiöön tai makkariin vois jotain keksiä.
 
Aito, lapset saavat hakea yhden aattoa edeltävänä iltana tosta takapihalta isänsä kanssa ja koristella sen sitten :)

Epäilen että meille ei muuta tule kuin kuusi tänä vuonna, vauva syntyi vastikään ja kämppä on ihan hävityksen kauhistus. Tungetaan sitten jouluaattona vaan kaikki suurimmat roinat jonnekin piiloon (ei vielä mitään hajua minne..) ja pistetään kuusi, josko ens vuonna sitten vsaatais koristeltua enemmän :)

Mäkään en siis halua koristeita kaaokseen.. Mun mielestä se homma kuuluis mennä niin että ensin kunnon siivous ja sitten koristelua kaikessa rauhassa.. Mutta toi siivoaminen ei vaan taida onnistua niissä määrin kuin mä haluaisin..
 
Muutamassa ikkunassa on tonttuja, pöydällä on kynttiläasetelma, toisella pöydällä toinen. Keittiössä on kynttelikkö, lastenhuoneen ikkunoissa enkeleitä ja meidän makuuhuoneen ikkunassa sydän. Joululiinoja en tänä vuonna laita kun laiskottaa niiden silittäminen :D

Kuusi on aina aito, ja tulee tupaan ensi perjantaina.
 
Viimeksi muokattu:
halipupu harmaana
Tänään sain jouluverhot keittiön ikkunaan ja pianon päälle sähkökynttelikön. Lapsen huoneessa on ollu parisen viikkoa jouluvalot iikkunassa ja ulkona pihalla myös. Muita koristeita ei vielä ole, pitäisi saada ensin siivottua. Aito kuusi odottaa pihalla melkein valmiina, käytiin tänään se ostamassa. Sisälle se pääsee viimeistään aattona, jos on aikaa ja voimia, niin ehkä jo aatonaattona. En ole mikään jouluihminen eikä mieskään, joten ei kauheesti laiteta ja höösätä joulun takia.
 
Jouluvalot on ikkunoissa ollu joulukuun ekasta asti, tänään lisättiin toinen pienempi valosarja.

Kaikki tähän mennessä saapuneet joulukortit on kaapinovessa ja puinen joulukellokoriste roikkuu naulassa.

Lähempänä joulua tulee sitten kaikki muut joulukoristeet.
 
Tähdet ikkunoissa (ei nyt kauhean jouluiset) ja yksi koriste isossa peilissä eteisessä. Tänä vuonna ei vielä tonttuja laitella ikkunaan, ensi vuonna poika saa auttaa jo askartelussa. Kuusi on jo (muovinen), mutta ehkä ostetaan aito, kun tuossa vieressä niitä myydään. 23. päivä illalla varmaankin koristellaan niin on aamuksi nätti kuusi :)

Ulkona ledi valot ollut syksystä asti, kun antaa ihanasti valoa :)
 
"vieras"
Aito kuusi nököttää olohuoneen nurkassa kynttilöineen ja valkosine koristeineen, kynttelikkö keittiön ikkunassa, tähdet makkareissa ja olkkarissa, kynttilöitä jne. Verhoja en vaihda tänä vuonna, ne on valkoiset ja sopii jouluna myös. Lastenhuoneessa on sit kaikenlaista tonttukrääsää, pikkukuusi räikeillä koristeilla jne. 5 vuotiaan itse koristelema :D
 
Khimaira
Musta muovikuusi ollut kai vahan toista viikkoa. Olkipukki on yha viime joulusta. :D

Saavat riittaa.
Meilläkin on musta muovikuusi. Ostettiin se viime jouluksi ja olen tykännyt ihan älyttömästi - hienon näköinen kun laittaa isoja palloja ja hillitysti koristeita.

Meillä ei ole vielä oikeastaan mitään - puhuttiin että huomenna siivous ja sitten koristeet paikalleen - lapset odottavat kuusta.

Kokeillaan tänä jouluna ekaa kertaa niitä piimähuurteita ikkunoihin- saas nähdä mitä niistä tulee :D
 
No äh...ei ole juurikaan koristeita vielä kaivettu esille...Parvekkeella on joulu/talvivalot, senkin päällä semmonen lumilyhty- tunnelmavalaisin ja ihan muutama hassu lasten tekemä tonttu pomppimassa. Mutta perinteinenn joulumaa on senkiltä vielä uupumassa ja muutoinkin....Mutta ei lapset niinkään ole koristeita kaivanneetkaan, minä kait eniten...vaan hyvin tuota ehtii :).

Aito kuusi tulee ja kuulema tänä vuonna parkkeeraa sisälle. Ja mitä luultavimmin aatonaattona löytää itensä sisälle.
 
Miuski harmailee
Tuvassa töröttää istua yksi jouluenkeli, pari tonttua, pieni joulutähti ja paljon tuikkukynttilöitä. Kaksi joulutähteä ikkunoissa. Olkipukit portaikossa. Ulkovalot laitettiin marraskuun puolella. Kuusi on ehdottomasti aito (sitä tuoksua ei voita mikään!!). Haetaan jo huomenna, mutta tulee sisään aatonaattona ja koristellaan aattoaamuna.

Suursiivous tehdään perjantaina, mutta en usko, että paljon lisää koristeita tulee, paitsi tietty toi kuusi.
 
"Sanna"
Tänään viimeisteltiin koti joulukuntoon. Valot on viritelty jo aiemmin. Tänään ostettiin kaupasta aito joulukuusi ja korsteltiin se. Koristeltiin myös kaikki muutkin huoneet köynnöksin ja joulukoristeilla.

Eilen keitin riisipuuroa ja tein itse piparkakkutaikinan. Tänään leivottiin tytön kanssa myös piparkakut ja huomenna koristellaan ne. Ihanaa tämän joulun odotus ja valmistelu.
 
Ken guru
Yhdessä ikkunassa on tonttuja, ulkona terassilla valot, jouluverhot ripustin, ja laitoin joulupöytäliinan jo, ja pöydälle punaisen joulukynttilän. Yksi jouluporokoriste-esine on myös esillä. Muut on vielä laittamatta, ehkä huomenna koristellaan lisää ennen kun leivotaan pipareita.
 
"vieras"
[QUOTE="Sanna";27707952]Tänään viimeisteltiin koti joulukuntoon. Valot on viritelty jo aiemmin. Tänään ostettiin kaupasta aito joulukuusi ja korsteltiin se. Koristeltiin myös kaikki muutkin huoneet köynnöksin ja joulukoristeilla.

Eilen keitin riisipuuroa ja tein itse piparkakkutaikinan. Tänään leivottiin tytön kanssa myös piparkakut ja huomenna koristellaan ne. Ihanaa tämän joulun odotus ja valmistelu.[/QUOTE]

Aivan liian täydellistä ollakseen totta :D
 
"Vieras"
Joka ikkunalla on jouluvalot.
Ulkona on myös jouluvaloja.
Jouluverhot on vaihdettu ikkunoihin.
Pipareita tehty monen montaa sorttia.

Tänään teen taatelikakun ja 2 hedelmäkakkua.

Joulukuusi muovinen saa parhaan paikan meidän olohuoneesta tänään.
 

Yhteistyössä