Minkälaisille tuloilla..

..perheenne pärjää, kun jompi kumpi vanhemmista kotona lasten kanssa kotihoidontuella? (Kuinka monta lasta). Toki tähän vaikuttaa mahd. lainat ym. Mutta itsellä ajankohtaista tehdä päätöksiä kotiin jäämisestä. Meillä tämä yksi pieni ja mies maksaa yhdestä lapsesta elatusmaksuja.
 
Tuloja en muista, mutta miehellä aika pienet tulot ja pojan hoidin kotona 4-vuotiaaksi. Ei käynyt pienessä mielessäkään laittaa poikaa tarhaan aikaisemmin.Asumme vuokralla ja silloin oli autolaina. Tiukkaa teki, mutta minun vanhemmat auttoivat:eek:stivat pojalle vaatteita, mikä oli tosi suuri apu.
 
kahden äiti
Eiköhän ole turha kysyä tuloja, kun menot ratkaisee. Kynä ja paperia käteen, listaa tulot menot, ota huomioon myös harvemmin kuin kerran kuussa tulvat maksut:

-asumismenot (laina/vuokra, vastike, sähkö, vesi, lämmitys, jäte ym)
-puhelin, netti, tv-lupa
-muut kuin lainat asuntolaina (opintolaina, autolaina, kulutusluotot)
-lehdet
-vakuutukset
-terveydenhoitomenot
-liikenne (auton huolto, bensa, bussi/junaliput jne..)
-ruoka
-hygienia
-vaatteet
- harrastukset
jne...
 
0len yh ja olen kodinhoitotuella kotona. Lapset on 15v ja juuri näinä päivinä kuopus täyttää 2v. Saan kodinhoitotukea n.430euroa. elatustukea kunnalta kun isät ei ite maksa 2x129euroo ja lapsilisää sit noin yhteensä 280 euroa. Täytyy kyllä sanoa et joka rahasta kaikkea maksellaan mitä mahollista et ei siin voi kattoo et onko lapsilisä vai elarit kysees kun elämiseen ja vaatteisiin, ruokaan ym muuhun ne menee!
Ja isä ei ol tekemisis ees lasten kanssa
 

Yhteistyössä