missä asussa ja millaisten herkkujen parissa juhlitte uutta vuotta? :) erityisesti te, jotka ette liiku kotoa mihinkään :D

  • Viestiketjun aloittaja firequeen
  • Ensimmäinen viesti
firequeen
täällä ollaan miehen ja taaperon kanssa jaffa ja sipsi-linjalla ( minimimmi tosin saa maissinaksuja ja vettä :D), asuna tummat farkkulegginsit ja pitkä musta toppi + tietysti sukat ja pikkupöksyt :)
 
Mulla pinkit hello kitty kotihousut, paita ja villasukat. Ei tunnu Raphael Saadiqia haittaavan :D Siideriä juon ja myöhemmin illalla olisi tarkoitus syödä vähän juustoja patongin kanssa, viinirypäleitä ja sipsejä. Ei mitään gourmetia, mutta mulle oikein riittävää.
 
Äiti
Me saunottiin jo ennen pikku kakkosta.
Päällä siis jo yövaatteet ja pehmoinen aamutakki :)
Eväänä päivällä leivottua pizzaa, muutamaa laatua sipsejä, karkkeja, limsaa, isännällä lonkeroa, mehua... :)
 
Pyyhe päällä... pitäneen kai laittaa jotain muutakin päälle kun anopin kutsuin seuraksi :D

Mut herkkuiksi teen juustoisen kasvispiiraan, jälkkärinä sitten muunneltu piparkakkutaikina suklaahippujen, mantelirouheen kera... ja suklaaintoilijana kaiketi koristelen lisää suklaalla... :)
 
+
lökö houst ja vanha neuletakki.
syötiin juuri miehehn kanssa valkosipulikermaperunoita, kanafilettä ala vuohenjuusto ja hieman illemmalla kun poika nukkuu (5kk). on meillä erilaisia juustoja, vesi keksejä(vai mitä ne on ..) oliiveja ja tiramisu kakkua. ja pikkolo pullo kuohuvaa eli molemmat saadaan siitä 10 senttiä eli vajaa lasi. ja twigliht leffa vuokrattuna.
 
minä täällä päivystelen kotosalla ihan normaaleissa housuissa ja vetoketjullisessa hupparissa. mies pääsee töistä vasta n puol 12 ja siirtyy luultavasti verkkareihin ja t-paitaa.. :D ruokana meillä olis nakkeja ja teen itse lihapullia,ranskalaisia ja eilen maustumaan tehtyä tomaatti-mozzarella-basilika viipaleita. varmaankin tehdään viel popcornia myöhemmi :)
 
unikuu108
meil on mm.. lakupiiippuja, nakkeja ja perunasalaattia ja banaanikarrkeja ja spriteä.. ja ihan kotipöksyt ja t-paita.poika kattoo puuha petee ja menee kohta nukkuu ja vauva on miehen kanssa kylvyssä..
äsken syötiin matoja ja toukkia= riisiä ja leivitettyä kanaa tulisessa basilikakookoskastikkeessa
 
Plyysiset lökähousut jalassa, valkoinen huppari ja pinkit vikkasukat tietty :) Ruokana lasten kanssa ranskalaisia/lohkoperunoita ja nakkeja/jauhelihapihvejä. Herkku parhaillaan popsitaan, eli sipsejä ja cokista. Oikein kiva ilta :)
 
Minku
Kotivaatteet (verkkarit ja myöhemmin pyjamat) päällä ja herkkua on jos jonkinmoista:

Dippejä ja niihin dipattavia:
Sipsejä
Lihapullia
Nakkia
Porkkanaa
Kurkkua
Retiisiä
Kukkakaalia

sekä

Viinirypäleitä
Juustoja: morbier, comte, pippurigouda, brie
Cream crackersejä

Viiniä ja kuohuvaa
 
Minku
Alkuperäinen kirjoittaja Minku:
Kotivaatteet (verkkarit ja myöhemmin pyjamat) päällä ja herkkua on jos jonkinmoista:

Dippejä ja niihin dipattavia:
Sipsejä
Lihapullia
Nakkia
Porkkanaa
Kurkkua
Retiisiä
Kukkakaalia

sekä

Viinirypäleitä
Juustoja: morbier, comte, pippurigouda, brie
Cream crackersejä

Viiniä ja kuohuvaa
Niin ja itsetehtyä perunasalaattia toki
 
t
musta paita ja mustat vanhat jumppahousut, kohta saunan jälkeen yöpaita. Saunan jälkeen syödään broilerijuusto salaattia, patonkia, nakkeja, dippejä, sipsejä, limpparia ja muutama siiderikin on varattu.
 

Yhteistyössä