missä nukkuu?

onko kellään kokemuksia
voiko 2.v n.90c, nukkua matkasängyssä,siis minkä kokoisia sänkyjä on ja kestääkö reunat jne.
olemme lähdössä reissuun pohjoseen ja kuulemma mökki minne menemme on pieni,ja mekin joudumme nukkumaan lattiarajassa,olemme vain viikon mutta haluaisn että lapsi saisi nukkua jonkinmoisessa sängyssä,lattiat voivat olla kylmät,lisäksi olisi hyvä jos yöksi saisi hyttyssuojan "päälle"...vinkkejä otetaan mielellään vastaan..
 
Meidan 3,5v. nukkuu viela reissuilla matkasangyssa ja hyvin mahtuu. Painorajoitusta en tieda, muttei se sanky ole ainakaan viela rikki mennyt...Niissa matkasangyissa on paljon eroja : meilla on ABC- merkkinen ja todella tilava.
 
\
Alkuperäinen kirjoittaja 22.05.2006 klo 22:27 sannannaa kirjoitti:
39 ekee lasten tarvikkeesta matkasänky (emma) ja hyvin mahtuu nukkumaan tuon ikäinen lapsi :wave:
Meillä samanlainen ja siinä tuo 2½vuotias nukkuu mökillä. Mahtuu, jos nyt ei hyvin, niin mahtuu kuitenkin. Oikeasti sängyn painoraja on muistaakseni aika alhainen, mutta raja on takuuta varten, käytännössä kestää kyllä isommankin lapsen. Ainut, mistä myyjä varoitti, on se, että iso lapsi voi saada sängyn kaadettua, jos renkkuu laitaa vasten. Meillä ei ole niin käynyt koskaan, ei edes meinannut.

Mutta juu, uskoisin siis, että olisi teille ihan hyvä ratkaisu. Voihan sitä tietysti halutessaan kokeilla etukäteen kotona, suostuuko nukkumaan siinä.
 
Meillä tuo Emman matkasänky jatkuvana sänkynä lapsella. Siellä pohjalla on pinnasängyn patja. Toiminut tosi hyvin normi sänkynä. Hyvä hankinta ollut! Kätevää kun voi ottaa mukaansa kun lähtee kyläilemään :D
 

Yhteistyössä