missä sun raskausarvet on?

  • Viestiketjun aloittaja unikuu108
  • Ensimmäinen viesti
unikuu108
missä päin kehoa sun raskausarvet on? ja monenko lapsen tuloksena? onko paljon ja näkyvätkö selkeesti

täältä löytyy reisistä ja rinnoista ja 1 raskaus takana... reisissä on runsaasti ja rinnoissa "kivat" pikku vauhtiraidat..
reisissä taitaa olla ne näkyvimmät mielestäni..

entäs sulla?
 
vieras
Murrosiässä tuli reisiin, alaselkään ja rintoihin. Kolmen raskauden jälkeen lisäks mahaan, käsivarsiin ja pohkeisiin. Että jes :) Ei tarvii haaveilla julkisista uimareissuista vaikka vartalo muuten onkin suht ok.
 
vieras
Ainoastaan mahassa. Esikoisesta maha repesi kunnolla, mutta onneksi ajan kanssa vaalentuneet, mutta ei kokonaan hävinneet. Nyt odotan toista, eikä ole vanhat arvet tummentuneet tai uusia tullut ainakaan tälle viikolla 28 mennessä. Esikoisesta maha alkoi repeillä jo viikon 20 paikkeilla.
 
Murrosiässä tuli reisiin ja tisseihin mutta ne on ihan vaaleita jo onneksi eikä juuri näy=)
Mutta sitten kaikkien kolmen kohalla niitä on tullut navanymärille ja ihan alamahaan navan alapuolelle eikä niitäkään onneksi enää näy juurikaan=)
 
nada
Ei yhtään. 2 nelikiloista lasta... Käytin Biothermin raskausarpirasvaa uskollisesti raskauksien aluista lähtien. En uskaltanut olla ilman, sillä äidilleni tuli maailman karseimmat arvet kun odotti minua...

 
vieras
Ei raskausarpia, yksi lapsi. Minä rasvasin mahaa apteekin Ceridal -öljyllä. Ja taitaa olla hyvät geenit, koska suvun muillakaan naisilla ei tullut juuri arpia raskauksista.
 
muori
Ainoastaan rintoihin tullut (tosi vaaleita vähän) raskauksista (4kpl) johtuen. Muut ovat tulleet jo murrosiässä siis reisiin lähinnä. Ei mielestäni millään tavalla nämä haittaa. Bikineitä kehtaan käyttää.
 

Yhteistyössä