missä teidän taaperot istuu


Onko kaikilla joku tripp trapp -tuoli? Mitä vaihtoehtoja? Miten kauan olette käyttäneet syöttistä? Valjasvinkkejä?

Meidän 1vee istuu syöttötuolissa ja haluaa heti nousta seisomaan siinä. Argh, mitähän keksis.
 
meillä
1v5kk istuu jo ihan tavallisessa tuolissa, alkoi juurikin nousemaan syöttötuolista, mutta kun annettiin istua tavallisessa tuolissa, niin ylläri lapsi pysyy siinä kiltisti
 
vieras
Sylissä söi n 1v3 kk ikäiseksi asti, sen jälkeen ihan tavallinen syöttötuoli ku kerta haluaa syödä itse. Jos nousee seisomaan tai heittää ruokia tahallaan lattialle, laitetaan tuolista alas. Hetken päästä uusi kokeilu ja yleensä istuu nätisti. Jos ei istu niin pois pöydästä.
 
Mei
Meillä oli sellainen syöttis, missä on vyö. Ikeasta ostettiin se silloin.
Sitten lähempänä 2v olikin sitten sen verta taitava/ovela, että keksi miten sen saa auki, joten nykyään istuu tavallisella penkillä. ;)
Nyt siis 2,5v.
 
vieras
Meillä noustaa tripptrapistakin ylös, vaikka on turvakaarikin paikallaan. Valjaita olen itsekin miettinyt, et pitäisi varmaan ne ostaa. Tosin luultavasti se pöydässä olo menisi sen myötä tappeluksi ja kiukustumiseksi.
 
2v8kk istuu tavallisessa tuolissa, on istunut jo ehkä vuoden verran.
9kk istuu trip trapissa ja siitä on laskettu jalkataso niin alas ettei sen avulla pääse nousemaan seisomaan, ja istuinlauta on ylimmässä tasossa niin ei ihan onnistu saamaan jalkoja istuintasolle että pääsis ylös.
Esikoisen kanssa kyllä aikansa jaksoi kieltää ja laskea takasin alas, jos ei sekään riittänyt ja ruvennut istumaan kunnolla niin sitten otettiin pois.
 

Yhteistyössä