Mistä töitä

  • Viestiketjun aloittaja viieras
  • Ensimmäinen viesti
viieras
Mistä löytyisi töitä äidille, joka on ollut pitkään lasten kanssa kotona. Äidillä ei ole koulutusta ja niinpä hän olisikin valmis kaikenlaisiin töihin. Äiti on suorittanut opintoja yliopistossa (3 tiedekunnassa) mutta homma on jäänyt kesken kun lapsoset ovat syntyneet. Äiti on hakenut töitä, mutta työnantajat kokevat hänet ylikouluttautuneeksi (vaikka tutkintoja ei siis ole) ihan duunarihommiin ja moniin paikkoihin ei taas pääse ilman valmistumista ja papereita. Äidin työmotivaatio on korkea ja hän on kaikinpuolin tunnollinen työntekijä.

Pienimmät lapset ovat vielä pieniä, mutta miehen kanssa on sovittu, että molemmat hoitaa sairastapauksissa ja isovanhempia voi hälyttää apuun tarvittaessa. Mutta miten sitä "myisi" itseään tässä tilanteessa työnantajille.
 
nähty on
Nykyään katsotaan tutkintoja ja koulutusta. Ainakin täällä Helsingissä on jatkuvasti käynnissä kaikenlaista koulutusta, joten kehotan ensin opiskelemaan jotakin uutta.
 
Oppisopparilla lähihoitajaksi vanhuspuolelle. Voi sanoa, että melkein varmasti löytyy töitä ja työt ei ihan äkkiä lopu. Kauhee pula hoitajista ja koko ajan lisääntyy vaan, kun suuri määrä hoitajia jäämässä eläkkeelle. Itekään en ollu vanhuspuolta lukenu, kun töitä menin kysymään, mutta pääsin ja nykysin vakkari.
 

Yhteistyössä