Mit teette tänään?:)

  • Viestiketjun aloittaja Venakko Milanna
  • Ensimmäinen viesti
"yyhoo"
Laittelen jouluvaloja. Yhden kynttelikön kanssa menee hermot, kun ei tiedä onko palanut yksi vai kaikki lamput ja siinä sitten kokeilet uusilla lampuilla eri variaatioita. AARGGHHHH!!!
Ei tarvi menettää hermoja jos sulta löytyy sellanen "tiiliskiven" muotoinen patteri. Eli siinä on molemmat navat vierekkäin. Sitten vaan laitat sen kynttelikön kynttilän lampun kannan niin, että se koskettaa molempia napoja ja jos se toimii, siihen tulee pieni "hehku". ;) Siinä menee ikuisuus, jos roplaat niitä lamppuja siihen kynttelikköön arpomalla. Toki, jos vaihdat kaikki uuteen ja lähdet sitten niistä vanhoista kokeilemaan yksitellen, että mikä oli se palanut. Siinäkin pääset jo vähemmällä, kun kokeilemalla miljoonaa eri yhdistelmää.
 
  • Tykkää
Reactions: Minni-hiiri
Nukuin pitkään, tulin 12 töihin, pääsen neljältä. Sit mies ja lapset tulee tähän työmaalle ja lähdetään uimaan ja sitten varmaan tilataan pizzat ja haetaan kotimatkalla ja mennään kotiin syömään ja nysväämään sohvan nurkkaan.
 
vieeras
Aika monella tuntuu olevan joulutouhuja jo :). Varmaan vaikuttaa se, kun on eka adventtiviikonloppu. Meilläkin on luminen kaunis maisema nyt. Jouluverhot ja valot keittiössä paikallaan. Nyt meinaan ruveta etsimään sopivaa lankaa kaulahuivin neulomiseen varastoistani. Lapset leikkii toistaiseksi kiltisti keskenään lasten huoneessa.
 
"Vieras"
Kävin juuri joulumyyjäisissä.
Ihania tuotteita ja kiva tunnelma.
Nyt siivoilen ja odotan kinkku ja parsakaalinyyttien kypsymistä.

Jouluverhoja ja valoja pitää ripustaa.
 
"jees"
Laiskottelen, vaikka olis paljon hommaa. Mut aina ei vaan jaksa. Mies on reissussa, ja saa tehdä oman osuutensa kun tulee illalla.

Sit käyn varmaan kävelyllä kun luminen maisema on niin kaunis. Ja ostan jotain herkkuja ja nautin, kun ei tarvitse kerrankin hoitaa lasten iltatoimia. Tekis mieli aloittaa joku palapeli, mutten ehkä jaksa valvoa, kun lapset valvottaneet mua monta yötä.
 
[QUOTE="yyhoo";27631339]Ei tarvi menettää hermoja jos sulta löytyy sellanen "tiiliskiven" muotoinen patteri. Eli siinä on molemmat navat vierekkäin. Sitten vaan laitat sen kynttelikön kynttilän lampun kannan niin, että se koskettaa molempia napoja ja jos se toimii, siihen tulee pieni "hehku". ;) Siinä menee ikuisuus, jos roplaat niitä lamppuja siihen kynttelikköön arpomalla. Toki, jos vaihdat kaikki uuteen ja lähdet sitten niistä vanhoista kokeilemaan yksitellen, että mikä oli se palanut. Siinäkin pääset jo vähemmällä, kun kokeilemalla miljoonaa eri yhdistelmää.[/QUOTE]
Kiitos! Multa löyty ihan tuurilla tuommonen patteri ja toimii!! En ole koskaan tiennyt tuota konstia :)
 
Laitan nyt myös jo tehtyjä, kun päivä on näin pitkällä. =)

Lumitöitä ja lämmitän taloa, paistan lettuja. Rakensin lapselle lumimajan ja lapioin pihalle ketunradat. Puhdistin lintulaudan ja täytin. Valokuvasin lapsen ja miehen pulkkamäkireissua, lumista maisemaa ja lintuja. Suunnittelen konttorin siivousta ja uutta järjestystä. Illalla teen töitä, kirjoitan oppismispäiväkirjaa ja jatkan kouluhommia.

Sytytin ekan adventtikynttilän. :heart:

 
lucifer
laitoin aiemmin että en tee mitään, mutta alko tehdä mieli joulutorttuja. joten mutustelen tässä nyt vadelma-mansikkatäytteisiä... ja nautin kuumasta aitoonsuklaaseen tehdystä kaakaosta.
 
Eipä erikoisempaa ole täällä tullut tehtyä, joulutorttuja olen myös minä ajatellut koko päivän, mutta eivät pelkällä ajattelemisella valmistu, kummallista ;)

Jos saisi vielä puhdin ja inspiksen, menisi kauppaan ja ostaisi jotain hyvää...

Tässä pieni lomapätkä itselläni nyt menossa - niin vauhti hyytyy ihan, kun ei ole pakko mennä minnekään -.
 

Yhteistyössä