mitä hauskaa lapsesi on letkauttanut?

  • Viestiketjun aloittaja ap
  • Ensimmäinen viesti
En muista ihan tarkkaan tyttareni ikaa,siita tapauksesta on ainakin 15v. Tyttareni oli ystavattarellani yokylassa ja kun ystavani meni suihkuun,tyttareni kommentoi hanen rintojensa kokoa. Tyttareni oli kuulemma lohduttanut etta kylla ne viela kasvaa!
Ystavani oli sitten kysynyt etta millaiset aidilla on,tyttareni oli vastannut etta ne roikkuu!!
 
meidän esikoisella meni pitkään kirjaimet sekaisin ja sanamuunnokset oli sitten vähän hassuja :whistle: "tippui" oli "pittu" ja "pulla" "pillu", eikä auttanut korjata mitenkään. kaupassa sitten huudeltiin että "äiti, hanska pittu ja haluu pillua".

neiti on myös viime aikoina selittänyt että Talentissa tytöt pääsee jatkoon, pojat ei. ihan sama mitä esittävät :D aamulla on yleensä kiviä silmässä ja korvassa on kärpäsiä tai toukkia jos tyttö ei kuule mitä sille puhutaan :saint:
 
Kummitäti
Olin 2,5 vuotiaan kummityttöni kanssa ostoksilla. Yhtäkkiä lapsen kirkkaalla äänellä kuului; Katso, prinsessoja. Pyöritin päätäni että missä ihmeessä. Tuolla ja osoitti sormellaan. Siellä oli kaksi romaninaista upeissa puvuissaan. He näyttivät lapsen silmissä ihan prinsessoilta :)
 
mii
eilen oltiin bussissa ja poika 5v katseli ihmisiä ja kysy kohta kovaan ääneen et miks tolla miehellä on kaks jalkaa, mä sit kysyin et montako hänellä on ja hän vastas et yks, no kysyin sit et miten hän pääsee kävelemään yhdellä jalalla nii hän totes siihen sit et kun hän on niin nero
 
äsken
Tyttöni 8vee oli lukemassa mainoslehteä ja sitten sanoi että äiti meiän pitäisi ostaa kyllä jotain näistä vessatuoksuista. Ihmettelin sitten hiukan kun katsoin mitä lehteä se siinä vilkuili. Hän katseli hajuvesiä ja kun siellä luki eau de toilette niin meinasi että vessatuoksujahan nuo ovat :)
 
vieras
Koko perhe kipeänä. Tytär 4 v. tahtoi makuuhuoneesta jotakin. Äiti hae se.

Minä totesin että nyt isi ja äiti on myös kipeänä, eikä me voida koko ajan hyppiä sun mielihalujesi mukaan.

Neiti totesi; ei tarvitse hyppiä, sinne voi kävellä....
 
bebe
Alkuperäinen kirjoittaja TUNDRA-pisamapeikko-:
Poika 10v totesi, että miesten elämä on paljon rankempaa kuin naisten. Kysäisin, että miksikä niin.
-No kun pojille tulee äänenmurros.

Siinä sitä on elämässä rankkuutta kerrakseen. :LOL:
Ihana :) ...miehet ;)
 
Vähän väliä nuo jotain möläyttelee. Eilen kuukauden kuluttua 3v täyttävä poika katseli Fröbelin Palikoita ja isoveljensä 6v alkoi laulella jotain niiden laulua "sim-sim-salabim" jne. Tää pienempi huudahti siihen että "EI SALAPIMPPIÄ!!!"
 
kukalie
poika n.4v:
metrossa: "Äiti,kato prinsessoja!",tyttöjä kauniissa vanhojen-tanssiasuissaan...joivat kaljaa pullon suusta ja kiroilivat.
leikkiessä huuttaa: "Äkkiä pelastautukaa kaikki ihmiset ja naiset!!"
filosofiaa: "Naisilta ei tule pieruja kun niillä ei ole pippeliä (säälivään sävyyn),naisilla on vaan ilmavaivoja."
lutareet= utareet

 

Yhteistyössä