mitä kihlajaislahjaksi nuorelle parille?

  • Viestiketjun aloittaja "joku"
  • Ensimmäinen viesti
"hepsuli"
Jos eivät asu vielä yhdessä niin kattila johon kaikkia kapustoja ja muuta pientä :) Tai jos haluaa hieman edullisemman niin joku kulho johon kaikkia kapustoja, lastoja ym..
 
"joku"
Eräässä uskontokunnassa ruukataan viettää myös kihlajaisia lahjojen kera. Mie oon tän tytön kummitäti niin tahon muistaa kuitenkin. Jos sit ostas jonkun kattilan tahi vastaavan häälahjaksi.
 
Täydellisen epätäydellinen
Oikein kaunis kuohuviini(?)lasipari mitä voivat häissään käyttää onnittelumaljoja juodessaan? Hopeiset kakkulapiot? Noita pyyhkeitä sun muuta tulee sitten häissäkin, nyt jotain mikä helpottaa heidän hääjärjestelyjään. Kysy ihan reilusti millaisia haluavat niin on lahja jonka muistavat (ja niillä kakkulapioilla on jatkossakin käyttöä).
 
No älä ainakaan mitään halpis kattiloita osta. Niitten kanssa menee vaan hermo. Ja mielummin 1 hyvä, kun monta romua. :) Terv. Kattila setin lahjaksi saanut ja esimmäinen hajosi jo laatikosta otettua ja kaikki loputkin 4 polttaa pohjaan, koska pohja ei ole edes tasainen.. Toki lahjasta pitää olla kiitollinen, mutta noi on kyllä ihan roskiskamaa oikeesti. :) Eli jotain halpaa käytännöllistä ja hyvää, lakanat toimii aina. Tai paistinpannu/hyvä kattila. Astioiden osto voi olla riski jos nais ihminen haluaa kerätä jotain sarjaa niin siitä kannattaa tiedustella etukäteen. :)
 
"joku"
tilasin sit pussilakanat joitten ovh o 32 ja risat. Jos häälahjaksi ostas sit vaikka fiskarssin sakset, kuorima veitte, juustohöylä ja leipäveitti jossain näpsäkässä korissa.
 

Yhteistyössä