Mitä mukaan Silja Europalle? Neljä lasta

  • Viestiketjun aloittaja neuvoja
  • Ensimmäinen viesti
neuvoja
Hei,

Neljän lapsen kanssa lähdemme huomenna Silja Europalle, eka "ulkomaan reissu". En tiedä mitä sinne pitäisi roudata mukana, matkassa eskarilaisia ja 1 1/2-vuotias. Antakaas vinkkejä, olen jotenkin arka reissaamaan.
 
vieras
No menettekö vain risteilylle vai käyttekö Ruotsissakin? Ei sinne ihmeitä tarvi. Pienet matkarattaat tolle pienimmälle, vaikka nekin saattaa saada laivasta lainaan ja ainakin sieltä saa matkasängyn hyttiin lainaan.

Teillä taitaa olla kaks hyttiäkin, kun noinkin monta lasta? Viihtyvät mainiosti siellä leikeissä, näin kesällä on paljon järjestettyä ohjelmaa, joka paikkaa ei meinaa ehtiäkään :)

Ette te mitään ihmeellistä tartte. Vaihtovaatekerta päivää kohti.
 
hanna
Hyvät hermot saa täällä kannatusta. Mä ottaisin myös mukaan lehden tai kirjan mitä voi lueskella samalla kun lapset peuhaa. Uikkarit voi ottaa mukaan, jos aiotte mennä uimaan. Matkarattaat jättäisin kotiin, jos 1,5v on hyvä kävelemään.
Vaihtovaatteet, deodorantti, hammasharja ja muut kylppärikamat niillä pärjää pitkälle
 
ap.
Hermot joo, ne on jo mukana :) Miten olette järkänneet ruokailujutut? Meillä ainakin on niin onnettomia syömään lapset ja pienin varsinkin, pitäis omaa ruokaa saada lämmitettyä ja aamulla puurot keiteltyä.

Onko laivalla kovat ruuhkat?
 
vieras
Alkuperäinen kirjoittaja ap.:
Hermot joo, ne on jo mukana :) Miten olette järkänneet ruokailujutut? Meillä ainakin on niin onnettomia syömään lapset ja pienin varsinkin, pitäis omaa ruokaa saada lämmitettyä ja aamulla puurot keiteltyä.

Onko laivalla kovat ruuhkat?
No ei siellä mitään puuroja kannata keitellä. Meette aamupalalle kahvioon ja kukin syö mitä syö. Toki lastenhoitohuoneessa tai leikkihuoneen nurkassa tms. saattaa olla mikro vauvanruokia varten.

Montako aikuista teitä on? Alle kouluikäiset syö ilmaiseksi buffetissa, eli sikäli on hyvä vaihtoehto. Eri asia sit on, jaksavatko istuksia pöydässä niin kauan, että aikuiset saavat syötyä. Jotain lukemista tms. puuhaa ehkä siihen mukaan. Mut toisaalta syöminen tuolla on sen verran jännää, et meiänkin vilkas eskarilainen hetken malttaa olla.
 
halipupu harmaana
Me otetaan kylmälaukkuun iltapalaa ja nyt näin kuumalla kannattaa ottaa myös omia vesipulloja, niin ei heti tartte osta laivalta ja vettä ei välttämättä saa ainakaan taxfreestä kylmänä, limppa saa, mutta se ei ainakaan meillä 3v:lle maistu. Iltasatukirjat otetaan myös mukaan ja unilelut tietty. Omat matkarattaat otetaan mukaan, niin saadaan niissä tavaroita kulkemaan, Tukholmassa ollaan menossa Skansenille, jos ei vettä sada kaatamalla. Rattaisiin saa myös kätevästi yhden lapsen kun mennään tungoksessa ulos laivasta. Laivassa kannaata laittaa kaikille lapsille nimilappu selkään, jos sattuvat eksymään laivalla. Lappuja saa lastenleikkihuoneesta. Mukavaa matkaa!
 

Yhteistyössä