Mitä ne miehet oikein haluaa??

  • Viestiketjun aloittaja Ei ymmärrä
  • Ensimmäinen viesti
Ei ymmärrä
Treffi ilmoituksen pistin,kahteen otteeseen. Toisessa hain seuraa tositarkoituksella ja toisella sitten seksiseuraa. Kumpaakin sain muutaman viestin mutta kun pitäisi tavata niin kukaan ei vastaa enää mitään. Mitä miehet oikein haluaa???
 
Nyt on
Nyt on ilmoituksissa vikaa, sillä naiset saavat yleensä huomattavan määrän vastauksia ja sinne tositarkoituksella ilmoitukseen tulee niitä seksi pyyntöjä, suhde ilmoituksissa on suunnilleen näin. Nainen laittaa ilmoituksen, saa sata vastausta, mies laittaa sata ilmoitusta ja saa olla onnellinen jos saa yhden vastauksen.
 
"Perunankukka"
No ei kaikki naiset ole niitä, joita miehet viestein pommittaa. Kuten ei kovin moni mies helpolla löydä seuraa netistä. Sellaista se on.
Netissä äkkiä löytyy mielenkiintoisempia ja useimmat eivät muista ilmoittaa löytäneensä ns.parempaa. Tai sitten se esim.Suomi24 treffeillä oleva viestikiintiö on miehellä täysi eli viidelle eri naiselle voi vrk:n sisällä vain viestiä joten se jos on täysi niin eipä siinä ilmoitella mitään hetkeen muille. :) Jos siis ei ole ottanut maksullista palvelua käyttöön.. kannattaa tuo muistaa kun ihmettelee miksi vaikka toinen on online muttei vastaa mitään. Tai et vain kiinnosta enää vastapuolta ja sillä sipuli. Uutta koukkuun!

Kannattaa miettiä kuinka ne parhaat puolet itsestään tuo esiin ja tuoda myös niitä huonojakin esille, koska tulee ne ilmi kuitenkin ja mitä aiemmin, sen parempi ettei tule pettymyksiä. Rehellisenä voi löytyä juuri itselleen sopiva kumppani, näin sen koen.
Ei tarvinnut olla mikään missi löytääkseen just mulle sopivan tapauksen vuosia sitten. Muutama sammakko piti ensin kokeilla mutta lopulta tärppäsi. Ilmeisesti osasin arvioida ns.tasoni oikein enkä haihatellut turhakkeita. :D
 

Yhteistyössä