Mitä papanoita vaatekaapissa

Aloin ottamaan yläkaapista ohuempia vaatteita esiin ja siellä oli jotain pitkulaisia papanoita.

Mitähän ne oli?

Kaapissa on myös villavaatteita yms. kesävaatteiden lisäksi. En ole koko talven aikana sieltä ottanut mitään, eli ovat voineet olla siellä montakin kuukautta.

Vai voiko olla jonkun toukan? Näyttivät kyllä papanoilta.

Mitään ei ole sisällä lennellyt tms.

Papanat oli ihan kuivanoloisia kun niitä otin paperiin, niin ne mureni vaan.

Mitä mä niille vaatteille teen? Pesen 60 astetta? Kaikkia ei voi pestä, niin pakastanko?

Ja niitä oli kahdessa eri kaapissa, kaapit on eri huoneissakin.
 
Blue
Miksi meillä ei sitten näy hiiriä? Ja miksi niitä on vain yläkaapissa?
Laitapa loukkuja niin kyllä löytyy. Mun vanhemmilla oli hiiriongelma. Menivät niin huomaamattomasti ympäri taloa että sitten kun huomasivat ekan niin sitten niitä oli 50kpl pesue talossa. :x Juuri yläkaapeista vaatteiden väleistä, paikallaan olevien kalusteiden takaa, vintiltä yms. löytyi papanoita. Sitten kun olette päässet niistä eroon niin elektroninen karkoitin joka kerrokseen talossa.
 
Meilä oli meinaan lokakuussa torakoita Teneriffalla hotellissa. Ja vaikka kaikki pestiin kun tultiin kotio niin tulipa mieleen, että olisiko niistä jäänyt kuitenkin jotain. Just noihin kaappeihin niitä vaatteita laitettiin, kun oli viimeiset kesävaatteet käytössä. Mutta torakoita ei ole onneksi näkynyt!
 
Blue
Voit sitten huokaista noiden hiirten osalta. En usko että niistä on kyse. Toki mies voisi vikka vielä kurkata tiskikoneen alle. Sitten niitä ei ainakaan ole jos sekin on puhdas.
 
Ja kun ne papanat oli niin kuivia ja murenevia kun siivosin niin voisiko päätellä, että homma olisi ikäänkuin mennyt ohi itsestään ja nämä olisi vanhoja papanoita?

Paljon kysymyksiä, vastatkaa nyt joku :)
 
vierasss
Hiiriähän voi kyllä hyvin olla rivarissakin, tiedän useammankin tapauksen. Siellä kattorakenteissa on kiva vipeltää. Kuoriaiset eivät jätä papanoita. Turkiskuoriaisen toukat luovat nahkaansa, mut ne on semmosia niinkö raidallisia. Eikä ne varmaan olleet myöskään kuolleita koppakuoriaisia? Semmosethan saattaisivat näyttää äkkiseltään "papanoilta"..
 
vierass
No näitä ne just vois olla. Yök. Onko meillä nyt jossain torakoita? Mutta reissu oli lokakuussa ja yhtään havaintoa ei ole.
En ehkä huolestuis jos ei mitään oo näkynyt noin pitkään aikaan. Pidä silmällä kaappeja että tuleeko niitä papanoita lisää. Katoitko kunnolla ne vaatteet läpi ettei niissä ollut mitään öttiäisiä? Jospa ne ois kuolla kupsahtaneet. :D
 

Yhteistyössä