mitä teetä raskausaikana?

Nyt kun tuota kahvinjuontia olis taas vähennettävä, ja kun jotakin "kahvitaukoa" kuitenkin aina kaipaa tässä hälinässä ;) , niin ajattelin jos kauppareissulta ostas tänään teetä ja opettelis teenjuojaksi, mitäs teetä te muut suosittelette? Ja eikös ollut jotain lajia mitä EI sais juoda?

 
Vihreä tee vilkastuttaa aineenvaihduntaa ja jostain kuullut, ettei ainakaan ekalla kolmaneksella suositella runsasta juontia. Valkoinen tee ja roopibos tee ei ainakaan närästä niin paljoa. Niissä on myös hyviä makuja, kuten rooibos kermakaramelli. Aivan ihanaa. Olen lipitellyt teetä joka raskaudessa kun kahvia en juo oikeastaan koskaan, niin ei ainakaan mitään haittaa ole ollut. Ainoastaan tumma tee närästänyt.
 
Enimmäkseen rooibosta juonut (suosittelen kaupasta Afrikka-sekoituspaketin jossa neljää eri makua), jonkin verran vihreätä ja mustaa. Juon vain 2 kuppia päivässä. Jostain luin, että "yrttiteet" olis kielletty mutta mitkä teet on niitä yrttiteetä? Luontaistuotekaupasta ostettavat? Lohikäärmeteet?
 
:flower: Afrikka-sekoituksella aloitin teekokeiluni ja pelkkää plussaa tähän asti =) . Kaupanhyllyt tuntuu oikein notkuvan mielenkiintoisia teelaatuja, joissakin vaan on kofeiinia että niitä yritän välttää... teetauko on kelpo korvike kahvitauolle ;) =)
 

Yhteistyössä