Mitä teette tänään?

  • Viestiketjun aloittaja "simu"
  • Ensimmäinen viesti
hellsbells
En mene alennusmyynteihin... Ei paljon huvita kahden lapsen kanssa :) Eikä kyllä ole rahaakaan kauheesti ylimäärästä.
Ihan tavallista oloo ja eloo tänäänkin... Ulkoilua, siivoomista, ruuanlaittoo, päikkäreitä, leikkimistä, ... mitä nyt keksitään.
 
fgs
Kai lasten kanssa pitäis pulkkamäkeen raahautua. Yhtään ei huvittas, mutta ei kai niitä koko päivääkään voi sisällä pitää. Alet kolmen 2-5v. kanssa, ei kiitos tod.
 
Ikkunasta kun katsoo, niin näyttää siltä, että tänään tehdään reilusti lumitöitä :D
Lisäksi kyllästymiseen asti muuttolaatikoiden purkamista ja pyykkäystä. Polttopuiden kantoa ja pinoamista.. Jos vielä pystyis jonkun jäälyhdyn jäädytellä tohon pihaan.
Jotain ruokaakin pitäis kehitellä, kaapissa lienee jotain ei jouluistakin.
Ai, ja alennusmyynteihin ehdin ehkä lauantaina, tai sit ens viikolla joskus.
 
"diu"
Kohta lähen muksujen kans leffaan, kolmevuotiaalle eka kerta :) Sitten haetaan vähän ruokaa kaupasta, tehään kotihommia ja iltapäivästä ulos sitten kunnolla. Illalla tulee varmaan isovanhemmat yökylään ja vievät lapset huomenna mummolaan.
 
Mennään lasten kanssa ulos tekemään hillittömän iso lumilinna!! Ihanaa ku pitkästä aikaa on suojakeli "keskellä" talvea ettei tartte ootella sinne kevätpuolelle ennen ku pääsee hääräämään lumessa :)

Ja sitten varmaan myöhemmin testaamaan uudet luistimet.
 
"vieras"
Mä sain yllättäen yhen joululahjan lisää kun esikoinen jäikin mummille yökylään,saan siis nautiskella rauhasta kaksin vauvan kanssa tänään :) Nyt pyykkiä pyörii koneessa,vähän myöhemmin ehkä aleissa pyörähtämään.. Illemmalla kun mies on tullu töistä ja laps "kylästä" niin laitetaan ruokaa.. jotain ihan muuta kun kinkkua ja laatikoita.
 
Nuorimmat lapset lähtevät tänään ukin ja mummin kanssa pohjoiseen hemmottelu ja isoisoisovanhempien-luonakäymisreissulle.
Ovat loppuvuoden sillä tiellään.

Lapsenlapsista kaksi oli yökylässä ja kolmaskin tuli äsken. Hänen äidillään on työtapaaminen vasta iltapäivällä, mutta meni aamupäiväksi ratsastamaan.
Pakkasta vain -5 eli nyt jo sitäkin viitsii. -25 ei houkuttanut moinen ollenkaan.

Minä lähden heittämään keittämääni vauvanruokaa vävylle ja yhden entisen miniäkokelaan kotiinsa naapurikylään (hän ollut yön yhdellä tyttörellä parantamassa maailmaa.)

Iltapäivällä/iltaa kohden talo tyhjenee ja jäädään kaksin ukon kanssa teinineidinkin painuttua ystävänsä kanssa hiihtovaellukselle saaristoon.
Saa sitten nähdä mitä sitten keksitään...

Hobitti - odottamaton matka olisi teatterissa ainakin houkuttelemassa ulos ja mies sai joulupukilta 70 euron lahjakortin tuonne: Pancho Villa
Toisaalta jouluherkkujakin on vielä kaapeissa yllin kyllin...

:)
 

Yhteistyössä