Mitä teidän 3 vuotiaat pojat saa joululahjaksi?

  • Viestiketjun aloittaja "kyselijä"
  • Ensimmäinen viesti
"Neith"
3,5v saa ison bruderin traktorin, siihen peräkärryn ja muita juttuja. sekä 2 muuta traktoria. puista junarataa kasvatetaan asemalla ja rahti nosturilla, sekä kääntyvällä vaihteella. sitten se saa alibaba pelin, lisäksi saa muutaman kirjan, lego juttuja ja ehkä vaatetta
 
erratic
Poika 3,5v toivoi vain yhtä lahjaa: Bakugania. Ei ole katsonut sarjaa tai mitään, mutta kun päiväkotiryhmän isommillakin pojilla on, ja tuntuu heitä ihailevan kovasti.. On puhunut siitä jo monta viikkoa ihan innoissaan, joten sen tulee saamaan. Meiltä saa lisäksi myös semmoisen lasten patterikäyttöisen sähköhammasharjan (todnäk ei heti käyttöön) ja alusvaatteita (olisin ostanut muutenkin niitä, mutta kun kaupan kassa kääräisi ne pakettiin kysymättä niin taitavat mennä pukinkonttiin :D). Tiedän, että isovanhemmiltaan saa aika paljon paketteja: rattikelkan, yöpuvun, toy story 3-leffan ja toy story-legon. Ja yhden isovanhemman lahjaa en edes tiedä, enkä myöskään sitä hankkiiko esim. siskoni jotain muksulle. Mun mummut ja papat varmaan muistaa taas pienellä rahasummalla ja itsetehdyillä villasukilla, kuten on aina ollut, vaikka aina olen sanonut ettei mitään tarvi :).

Ei muuten saa kaikkia paketteja yhtä aikaa vaan osan pukki tuo vahingossa mummulaan ;) pystyy paremmin keskittymään niihin lahjoihin mitä saa kerralla.
 

Yhteistyössä