Mitä työtä voisin alkaa tekemään? Kaikki ideat tervetulleita!

  • Viestiketjun aloittaja en keksi!
  • Ensimmäinen viesti
en keksi!
Olen koulutukseltani markkinoinnin tradenomi, mutta tullut totaalisen allergiseksi myyntityölle, joka tuntuu olevan ainut vaihtoehto, jos mielii koulutusta vastaavaa työtä.
Enkä siis enää mielikkään.. Oli valtava virhe lähteä opiskelemaan liiketaloutta, mutta lukion jälkeen en keksinyt mitä tekisin ja se tuntui helpolta vaihtoehdolta.

Mitä työtä voisin siis alkaa tekemään ilman koulutusta tai mihin työhön olisi lyhyt koulutus? Lyhyt koulutus siksi, että yritämme lasta, joten viiden vuoden maisteritutkinto ei ole tällä hetkellä paras vaihtoehto :)
 
juuop
Aika vähän annat eväitä. Mikä sua kiinnostaa? Poissuljet myyntityön ainoastaan. Haluatko siis ensin opiskeöla ja ditten töihin vai suoraan töihin? Jotain kättä pidempää piäis antaa!
 
"ville"
[QUOTE="ulalla";29138848]Tietääkseni tradenomi onvain keskiasteen tutkinto, joka ei ole lähelläkään maisterintutkintoa. Taidat trollata.[/QUOTE]

Sinä tosiaan olet aika pihalla, kun et ymmärtänyt lukemaasi ollenkaan.
 
"aapee"
Joko suoraan töihin tai lyhyellä koulutuksella. Moni asia kiinnostaa, tykkään tehdä käsilläni, pidän myös esim. eläimistä ja itsenäisestä työskentelystä. Ehkä ainoita, joita en haluaisi tehdä on tuo myyntityö, siivous ja hoitotyö (siis lähihoitaja, sairaanhoitaja).
 
"aapee"
[QUOTE="ulalla";29138848]Tietääkseni tradenomi onvain keskiasteen tutkinto, joka ei ole lähelläkään maisterintutkintoa. Taidat trollata.[/QUOTE]

Niin, tuo tämänhetkinen koulutukseni ei nyt liittynytkään millään tavalla tuohon mainitsemaani maisteritutkintoon, vaan annoin vain esimerkin, millainen koulutus ei nykyiseen tilanteeseeni ole paras mahdollinen.

Ja toisaalta.. tradenomi on 2 vuoden päässä kauppatieteiden maisteritutkintoa, eli ei nyt niin kauhean kaukanakaan ;)
 
Tässä eräs mielenkiintoinen ilmoitus, johon törmäsin. Jos seikkailumieltä löytyy ja ranskan kieli on edes jollain lailla hallussa, kannattaa yrittää. Paikkoja löytyy näköjään ainakin markkinoinnin puolelle ja asiakaspalvelutehtäviin.
_ _ _ _ _ _ _ _ _ _

Spartoo.fi hakee nyt työntekijöitä toimipisteeseensä Ranskaan.

Etsitkö töitä Ranskasta? Liity Spartoon joukkoon! Perustettu vuonna 2006, nettikauppa Spartoo on Euroopan johtava myyjä kategorioissa lasten kengät, naisten kengät ja miesten kengät, kiitos sen yli 700 merkin (kuten esimerkiksi Lacoste, Kickers, UGG, Timberland, Dr Martens, Nike...) ja 30 000 mallin (saappaat, tennarit, korkokengät, sandaalit, ballerinat, rokkaavat bootsit...).

Maailmanlaajuinen, Spartoo on 10 suurimman ja nopeiten kasvamimman muoti-aiheisen verkkokauppasivuston joukossa Euroopassa (lähde: Mediamomentum.co.uk).

Spartoo on joukko henkilöitä, jotka jakavat yhdessä samat luovuuden, ammattitaidon ja innovaation arvot, ja jotka tekevät työtä yhteisen projektin onnistumisen hyväksi.

Spartoo kehittää ja parantaa jatkuvasti toimintaansa yhteistyökumppaneidensa antamien ehdotusten ja mielipiteiden avulla.

Työskentelytapamme rohkaisee tekemään aloitteita. Se tarjoaa poikkeuksetta jokaiselle työryhmän jäsenelle mahdollisuuden osallistua aktiivisesti yrityksen kehittämiseen.

Me etsimme innokkaita työntekijöitä, joilla on aina innovatiivisia ja kekseliäitä ideoita uusien asiakkaiden hankkimiseksi! Haemme uusia työntekijöitä erityisesti markkinoinnin ja asiakaspalvelun tehtäviin.

Tutustu avoinna oleviin työpaikkoihin tarkemmin klikkaamalla tästä.
 
"123"
Aika mielenkiintoista että on mukamas jo kouluttauttunut tradenomiksi, ja on edelleen sitä mieltä että tradenomi ei voi tehdä muuta kuin myyntityötä?!

Itse olen liiketoiminnan ja markkinoinnin merkonomi, ja toimistossa olen töissä. Tykkään tosi paljon. Ikinä en menisi markkinointi- tai myyntityöhön, yök!
 

Yhteistyössä