Mitä tyttöjen juttuja 9-vuotiaalle? (ei meikkejä)

  • Viestiketjun aloittaja "siiri"
  • Ensimmäinen viesti
"siiri"
Mitä keksisin tytölle "tyttöjen juttuja"? Onko tuon ikäisille kasvopesuaineita? Meikkejä en halua vielä ostaa, mutta kynsilakka varmaan jo käy. Ja huulikiilto. Mitä muuta? Kaikki ideat ovat enemmän kuin tervetulleita!
 
"eemi"
Huulikiilto, huulirasva, kynsilakka, sellaisia pieniä kynsitarroja, joilla voi koristella kynsiä, hyväntuoksuinen shampoo ja hoitoaine. H&M:stä löytyy kaikkia kivoja hiusjuttuja yms.
 
"vieras"
Ite oon kummilapsille ostanu lahjaksi sen meikkipussin (tai mikä nyt onkaan) . Sinne sit suihkusaippua, harja, hiusrenksuja, pinnejä, harja, huulirasva, käsirasva. Lisäksi vois varmaan olla kangaspanta, joku koru kaulaan tai ranteeseen, pesusieni, hammastahnaa (menee ton kaiken muun lisänä) , ehkä minipullo hiuskiinnettä. onhan noita kun vähän miettii.
 
"Pomm"
ihokoruja (niitä bling-tarroja), leikki tatuointeja (sellaisia tyttömäisiä), sormuksia, kaulakoruja, korvakoruja, pikku peili, meikkipussi, kylpyvaahto, hiuskoristeita, sifonkihuivi, pitsisormikkaat, tuoksusaippua-pala.

meillä tytöt tykkää oriflamelta ostetusta Disneyn "kaksin karkuteillä" glittersaippuasta ...

Onhan niitä jotain lasten hajuvesiäkin, mutta omasta mielestäni ne on aivan karsean hajuisia ja toisaalta meillä on ns. hajuallergikkoja niin en haluaisi mitään hajuvettä meille....
 

Yhteistyössä