Mitä vois viedä 4v pojalle tuliaisiks?

Mennään kyläileen miehen kaverille, joka siis perustanut perheen tässä vuosien varrella. Mieskään ei ole kaveriaan nähnyt vuosikausiin, yhteyttä alkoivat pitämään uudestaan kohdatessaan facebookissa... :D Mutta nyt tarkoitus mennä kyläilemään, kivaa sinänsä kyllä mennä! :) Heillä 4v poika, jolle jotain haluisin viedä, mutta mitä? Miksen keksi mitään kivaa?? :/ Mistä ton ikäset tykkää? Ja pitäskös jotain muutakin viedä tuliaisiks, niinkun vanhemmille?
 
vieras
oma poika täyttää just neljä ja on ihan vauhkona Bakugan avautuviin palloihin, niistä tulee jotain.. siis jotain ja ne on niin kivoja. Sitten joku auto vois kans olla hitti, mutta nä on niin lapsesta riippuvaisia, mikä on se mieleisin. Lego vois olla varmin..
 
Aurora
Autot-elokuvan oheistuotteet on monien tuon ikäisten hittijuttu - kaikki vanhemmat eivät anna noin pienten vielä leikkiä hirviöillä. Väritys-/puuhakirja, tarrat jne. on hyviä, tuo jonkun mainitsema saippuakuplat myös loistava. Tuntemattomammille on turvallisempaa olla viemättä tavaraa tai syötävää, kun ei tiedä kodin tyylistä ja mieltymyksistä, kaunis kukkakimppu on yleensä aina hyvä tuliainen.
 
Huom
Alkuperäinen kirjoittaja Aurora:
Autot-elokuvan oheistuotteet on monien tuon ikäisten hittijuttu .
Autot krääsä on niiiiin passé suurimmalla osalla tuntemistani pojista, myös meillä. Johan niitä on katseltu pari vuotta.
Kunnas tuntuu olevan kaikkien suosikki. Merirosvokirja erityisesti.

hieno saippuakuplakone on varma hitti. Sääli että sillä ei ihan heti pääse ulos leikkimään.
 
Kiitos ideoista, monta hyvää ehdotusta tulikin. :flower: Mitään pääsiäiseen liittyvää en viitti viedä, kun mennään vasta ens viikolla... :D Enkä toisaalta karkkiakaan, kun en tiedä, miten siellä perheessä karkkia syödään, ja onko allergioita.
 

Yhteistyössä