Mitähän tästä tulee?

Mie ajattelin, että jos tänään ois siivonnut, ja huomenna sit mennyt kauppaan päivällä jo pikkuväen kanssa.
Torstaina ois sit ehtinyt virittäytyä vappuaaton tunnelmiin koko päivän ilmapalloja puhallellen ja serpentiiniä levitellen ja sitärataa.

No... Tää aamu sit alkoikin niin, että pikkuväestä puolet (lähes 4 ja 6-vuotiaat) heräs klo 5.30, ja siitä asti ovat keikkuneet hereillä. Toinen puoli pikkuväestä (2v ja 7kk) siis nukkuu vieläkin... eli tod. näk. tässä käy niin, että kun loput pikkuväestä herää, niin nää 2 alkaa olla jo kokolailla "tilt" aikaisesta heräämisestä johtuen.

Eihän se sinänsä mitään... siivotahan sitä silti vois... mutta haasteellisempaa se on, kun 2 on väsykiukussa tai nukkuu päikkäreitä, ja kahta pienempää pitäs sit viihdyttää jotenkin sit siivouksen lomassa.
Ja jos nää kukkujat heräävät huomenna yhtä aikaisin, niin kauppareissusta se vasta mielenkintoinen mahtaakin tulla.

Vaan eiköhän se tästä jotenkin... ajankanssa ja suunnitelmia muokkamalla suttaannu.
 
Mikähän siinä on että kun oikein suunnittelee mukamas hyvin niin aina se sitten menee persiilleen :D Mä olen kans monesti illalla suunnitellut että huomenna sitten sitä ja tätä.. Niin eikös sitten just tenavat herää liian aikasin tms... Ja sitten siitä ei tule mitään...
 
minusta äitiys onkin ennen kaikkea joustavuutta, organisointikykyä, suunnittelukykyä, valmiutta äkillisiin muutoksiin ja ennen kaikkea: ennakointia. näillä pärjää muuten tuolla bisnesmaailmassa melko hyvin.
 

Yhteistyössä